Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Τα γλυκόπικρα 54α γενέθλιά της – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο»

 


H Τζένιφερ Άνιστον γιορτάζει σήμερα τα 54α γενέθλιά της. Και σίγουρα αυτά είναι τα πιο ιδιαίτερα και τα πιο απελευθερωτικά αφού, πλέον, δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα.

Αυτή ήταν μία χρονιά γεμάτη ανάμικτα συναισθήματα για την Άνιστον, η οποία τον Νοέμβριο έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, John Aniston, στα 89 του χρόνια. Εκείνη την εποχή, η Jennifer έκανε μία συγκινητική ανάρτηση: “Γλυκέ μου μπαμπά… John Anthony Aniston . Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι ευγνώμων που έφυγες για τους ουρανούς εν ειρήνη και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11. Πάντα είχες τον τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει πάντα ακόμη μεγαλύτερο νόημα για ‘μένα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου”.

Το ταξίδι στη μητρότητα και οι αποτυχημένες εξωσωματικές

Μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, η ηθοποιός τόλμησε και αποκαλύφθηκε. Μίλησε για πρώτη φορά για το ταξίδι στη μητρότητα και συγκλόνισε. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, τον Νοέμβριο, η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι υπήρχαν ψευδή αφηγήματα ότι ήταν “εγωίστρια” και νοιαζόταν μόνο για την καριέρα της. Μια άλλη αβάσιμη ιστορία, είπε, ήταν ότι ο γάμος της απέτυχε επειδή δεν έμενε έγκυος. Η Άνιστον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, το 2005 έπειτα από περισσότερα από τέσσερα χρόνια γάμου. Ανέφερε αγεφύρωτες διαφορές στην αίτηση διαζυγίου.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να μην έχει κάνει παιδί. Και ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν του έκανα παιδί. Ήταν απολύτως ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο”. 

Παρά όλα όσα πέρασε, η Άνιστον είχε πει στο Allure: “Δεν μετανιώνω για τίποτα. Για την ακρίβεια νιώθω κάπως ανακουφισμένη τώρα γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. ‘Μήπως έχω ακόμα ελπίδες; Μπορώ; Ίσως, ίσως, ίσως…’ Είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια”.

Στη συνέντευξή της η  Άνιστον σημείωσε πως η ιδιωτική της ζωή ήταν τροφή για φαινομενικά ατελείωτα άρθρα α σχετικά με το αν ήθελε να κάνει παιδιά. Υπήρχαν επίσης άδικα συμπεράσματα σχετικά με το γιατί δεν είχε κάνει.

“Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, αυτός ο δρόμος που κάνω μωρά“, είχε τονίσει η Aniston. “Τόσα χρόνια και χρόνια με εικασίες… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, έπινα κινέζικα τσάγια, τα πάντα, τα έδινα όλα γι’ αυτό” και επίσης είχε προσθέσει: “Θα έδινα τα πάντα κάποιος να μου είχε πει “κατάψυξε τα ωάριά σου, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Και να είμαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει”

Δεν υπάρχουν άλλα “αν”, κάτι που είναι λυτρωτικό” είχε υπογραμμίσει.

Γιορτάζει με χιούμορ

Λίγες ώρες πριν συμπληρώσει τα 54α χρόνια της, η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram από τα τελευταία γυρίσματα της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί “Τhe Morning Show” εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στο τηλεοπτικό συνεργείο όπως και στους συνεργάτες της.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουμε είναι μία χιουμοριστική στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, Jon Hamm.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της βλέπουμε την Άνιστον πολύ συγκινημένη να ευχαριστεί το καστ και το συνεργείο για τη συνεργασία τους. “Είμαι τόσο τυχερή που συνεργάζομαι μαζί σας, σας ευχαριστώ για όλα” είπε συγκρατώντας τα δάκρυά της και αγκαλιάζοντας τη Reese Witherspoon.

Πηγή: Instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις