Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Πρώην τραπεζίτης μεταμορφώθηκε σε δράκο χωρίς φύλο και ο γιος του τον έχει κάνει πέρα - Η 61χρονη Tiamat Legion Medusa τα τελευταία χρόνια είχε όνειρο ζωής να γεμίσει το σώμα της με τατουάζ, piercings και εμφυτεύματα


 Έκανε πραγματικότητα τη φαντασίωσή του για να αλλάξει το σώμα του αλλά η οικογένειά του τον έχει βάλει στο περιθώριο. Ένας πρώην τραπεζίτης που είχε όνειρο ζωής να καλύψει το σώμα του με τατουάζ και σκουλαρίκια σε μια προσπάθεια να γίνει ο «πρώτος δράκος χωρίς φύλο στον κόσμο» μιλάει για τη δραματική μεταμόρφωση που έχει υποστεί το σώμα του.

Ο 61χρονος Tiamat Legion Medusa, ο οποίος κατάγεται από το Τέξας, πέρασε την τελευταία δεκαετία της ζωής του υποβάλλοντας τον εαυτό του σε μια επική μεταμόρφωση.

Άλλαξε κυριολεκτικά δέρμα και μεταμορφώθηκε σε «μυθικό τέρας».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον YouTuber Anthony Padilla, ο Tiamat Legion Medusa - που γεννήθηκε Richard Hernandez και τώρα χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες αυτοί/αυτές- εξήγησε ότι εργαζόταν ως τραπεζίτης πριν αποφασίσει ότι θέλει να παραιτηθεί.

«Ήμουν στα τέλη της δεκαετίας των 40, πριν γίνω το φρικιό που είμαι... Είχα ήδη 79 piercings και τα περισσότερα από αυτά ήταν κρυμμένα», εξήγησε ο  Tiamat Legion Medusa, ο οποίος στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το όνομα Dragon Lady Medusa. «Κάποια από αυτά τα έβγαζα κάθε μέρα και να τα ξαναέβαζα, πράγμα που είχα συνηθίσει να κάνω».

Ωστόσο, ονειρευόταν από καιρό να προσθέσει πιο εμφανή piercings και τατουάζ τα οποία δεν θα του επέτρεπαν να εργάζεται σε τράπεζα. Στη συνέχεια εγκατέλειψε την καριέρα του στα οικονομικά και ξεκίνησε το όνειρο του δράκου.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του, χώρισε τη γλώσσα του και πρόσθεσε ακόμη και εμφυτεύματα κέρατα αξίας 80.000 δολαρίων στο μέτωπό του.

Η ακραία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί από τον ενήλικο γιο του.

«Η σχέση που είχα με τον γιο μου έχει αλλάξει», εξομολογήθηκε. «Την εποχή που ξεκίνησα τη μεταμόρφωσή μου, ο γιος μου είχε ήδη κλείσει τα 16 και με απέρριψε από τότε».


«Ο γιος μου δεν είναι στη ζωή μου εδώ και επτά χρόνια, ελπίζω ότι τουλάχιστον με παρακολουθεί στο διαδίκτυο, γιατί ο λόγος που είμαι εκεί έξω σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι γι' αυτόν», είπε με εμφανή τη μελαγχολία στο πρόσωπό του.


Εν τω μεταξύ, ο ίδιος θέλει να αποδείξει ότι μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα επιτυχημένος και αντισυμβατικός. Ενθάρρυνε όλους τους ανθρώπους που έχουν κολλήσει να ακολουθήσουν τον δρόμο τους.

«Είναι απίστευτο να ακούς και να βλέπεις ανθρώπους που δεν με ξέρουν να υποθέτουν αυτόματα ότι είμαι αποτυχημένη, ότι δεν έχω καταφέρει ποτέ τίποτα στη ζωή μου ή ότι είμαι αδαής και μάλλον δεν έχω αποφοιτήσει από το λύκειο», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις