Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

«Χαμός» σε πτήση της Aeroflot – Ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο (βίντεο) - Υποστήριζε ότι οι επιβάτες κινδύνευαν και έπρεπε να θέσει υπό τον έλεγχό της την πτήση

 


«Χαμός» σημειώθηκε σε πτήση της Aeroflot από την Σταυρούπολη προς τη Μόσχα, καθώς μια ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβάτες βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Στο βίντεο που δημοσιοποίθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Όλγα, να συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με αναφορές η γυναίκα αρχικά είχε εντοπιστεί να καπνίζει στις τουαλέτες του αεροπλάνου με μια εκ των αεροσυνοδών να της κάνει τη σχετική παρατήρηση.

Τότε ήταν που η γυναίκα «εξερράγη» καθώς άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει την πόρτα του πιλοτηρίου υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες ήταν σε κίνδυνο και γι’ αυτό έπρεπε να θέσει υπό τον έλεγχό της το αεροπλάνο.

Χάρη στην παρέμβαση και επιβατών η ημίγυμνη γυναίκα ακινητοποιήθηκε ενώ της πέρασαν και πλαστικές χειροπέδες για το υπόλοιπο της πτήσης.

Στην διαχείρισή της φέρεται, μάλιστα, να συνέβαλε γιατρός που βρισκόταν στην πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις