Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Αξιολύπητο περιστατικό: AMEA έπεσε από το αμαξίδιο του στο δρόμο και ο οδηγός του φώναζε «τέλειωνε μ@λ&κ@»


 Κάποιες φορές, τα λόγια είναι περιττά… Η δύναμη της εικόνας, αν και υπερεκτιμάται σε αρκετές περιπτώσεις – όχι όμως στην συγκεκριμένη – είναι μεγάλη, και μπορεί να πει χιλιάδες πραγματικά λέξεις, χωρίς κάποιος να ανοίξει καν το στόμα του.

Το περιστατικό που περιγράφεται από το «ΧΑΝΙΑ – Παράπονα- Καταγγελίες» ότι συνέβη σε έναν από τους δρόμους των Χανίων, έχει από τη μια όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά και από την άλλη αποτελεί γροθιά στο στομάχι, για όλους αυτούς που εξακολουθούν να κουβαλούν πάνω τους, μια στάλα ανθρωπιάς.

Η ανάρτηση για το περιστατικό:
«Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@ 😡😡😡»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις