Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Οι Εξωγήινοι «έρχονται ειρηνικά» λέει ο Γιούρι Γκέλερ – «Θανάσιμο λάθος» των ΗΠΑ που καταρρίπτουν τα ATIA


 Οι ΗΠΑ κάνουν ένα «θανάσιμο λάθος» καταρρίπτοντας ύποπτα ΑΤΙΑ, δήλωσε την Τετάρτη ο Ισραηλινός μέντιουμ και ειδικός σε θέματα ΑΤΙΑ, Γιούρι Γκέλερ, μετά τις πολυάριθμες αναφορές για αμερικανικά αεροσκάφη που ανοίγουν πυρ σε άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα που εντοπίστηκαν να πετούν πάνω από τη Βόρεια Αμερική.

Αυτά τα UFO έχουν καταρριφθεί μετά από αναφορές για υποτιθέμενα κινεζικά κατασκοπευτικά μπαλόνια που αιωρούνταν πάνω από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Τα κατασκοπευτικά αερόστατα, εξήγησε ο Γκέλερ, θα έπρεπε να καταρριφθούν και οι ΗΠΑ έκαναν λάθος που δεν το έκαναν μόλις πέρασαν στον αμερικανικό εναέριο χώρο.

Ωστόσο, «εκτός από το μπαλόνι, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο ανθρώπων που έχουν δει πραγματικά και αυθεντικά ΑΤΙΑ», δήλωσε η Γκέλερ.

Επισκέπτονται τη Γη ΑΤΙΑ από πολλαπλούς εξωγήινους πολιτισμούς;
Ο Γκέλερ είναι εδώ και καιρό μια ισχυρή φωνή στην κοινότητα των υποστηρικτών της ύπαρξης ΑΤΙΑ και ισχυρίζεται ότι είχε συναντήσεις με εξωγήινους στο παρελθόν, λεπτομέρειες των οποίων έχει μοιραστεί στην ιστοσελίδα του και στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επικρατούσα άποψη μεταξύ πολλών ειδικών σε θέματα ΑΤΙΑ, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού συγγραφέα και ειδικού σε θέματα ΑΤΙΑ Whitley Streiber, είναι ότι τη Γη επισκέπτονται αυτή τη στιγμή μερικοί διαφορετικοί εξωγήινοι πολιτισμοί, ενδεχομένως με τη μορφή αντιγράφων που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη και είναι φτιαγμένα για να μοιάζουν με ανθρώπους.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Σύμφωνα με τον Γκέλερ, οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, επισημαίνοντας πολλά διαφορετικά γλυπτά «αρχαίων αστροναυτών», ενώ στο παρελθόν έχει μιλήσει για το πώς οι εξωγήινοι προσπαθούν να στείλουν μηνύματα στη Γη.

Επισήμανε επίσης τις πολλές τεκμηριωμένες μαρτυρίες και τα πλάνα που τράβηξαν Αμερικανοί πιλότοι από θεάσεις UFO που κυκλοφόρησαν από το Πεντάγωνο (τώρα γνωστά ως αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα ή UAP στην επίσημη γλώσσα), μερικά από τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν.

«Αυτά τα σκάφη πετούν με ταχύτητες που δεν μπορούμε να φτάσουμε με την τεχνολογία μας», είπε ο Γκέλερ, περιγράφοντας πόσο εξελιγμένη πρέπει να είναι η τεχνολογία τους.

Υποστήριξε ακόμη ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν ακόμη και να περπατούν ανάμεσά μας, πιθανώς με τη μορφή εξωγήινων ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που έχουν κατασκευαστεί για να μοιάζουν με ανθρώπους.

Όμως, παρά το πόσο καιρό επισκέπτονται τη Γη, η Γκέλερ υποστηρίζει ότι έρχονται ειρηνικά.

«Οι εξωγήινοι δεν σχεδιάζουν να εισβάλουν στη Γη και δεν προσπαθούν να μας βλάψουν.

»Αν ήθελαν να μας βλάψουν, θα μας είχαν καταστρέψει εδώ και πολύ καιρό.

»Αλλά κάνουν το αντίθετο», δήλωσε ο Γκέλερ, δίνοντας τη δική του θεωρία ότι προσπαθούν να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο στη Γη.

Η θεωρία ότι αυτοί οι εξωγήινοι έρχονται ειρηνικά, λοιπόν, κάνει το γεγονός ότι τα αμερικανικά αεροσκάφη φαίνεται να τους καταρρίπτουν κάπως ανησυχητικό για τον Γκέλερ.

«Έρχονται ειρηνικά», δήλωσε ο Γκέλερ. «Κάνουμε ένα θανάσιμο λάθος».

Άλλοι ειδικοί σε θέματα ΑΤΙΑ δεν είναι της ίδιας άποψης, με τον Malcolm Robinson με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο να υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη δεν έρχονται ειρηνικά.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι ότι μπορεί να μην έχουμε σκοτώσει απαραίτητα κανέναν εξωγήινο.

Αντίθετα, είναι πιθανό ότι τα UFO ήταν μη επανδρωμένα σκάφη.

Αλλά τι γίνεται με το Ισραήλ; Έχουν γίνει αρκετές υψηλού προφίλ εμφανίσεις ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ, τον Καναδά και ακόμη και την Κίνα, αλλά γιατί όχι στο Ισραήλ;

Σύμφωνα με την Γκέλερ, έχουν γίνει θεάσεις στη Μέση Ανατολή.

«Τα έχουν δει στο Σινά και τα έχουν δει πάνω από την Ιερουσαλήμ», εξήγησε.

«Και γνωρίζω από ανθρώπους μέσα στην AMAN [Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών των IDF] ότι υπάρχουν μερικές φορές αντικείμενα που ανιχνεύονται από τα ραντάρ του Ισραήλ και δεν μπορούν να εξηγηθούν».

tribune.gr

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις