Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Av Yπάρχει κάποιος από τη Λιβύη, θέλω να σας ενημερώσω ότι σας προσέχω και εσάς.

 


Λαμβάνω πληροφορίες ότι ακούτε μεγάλες εκρήξεις σε 4 πόλεις: Marj, Sirte, Benghazi και Tokara. Μου στέλνουν επίσης αυτές τις φωτογραφίες από τις ακτές της Βεγγάζης. Αυτό φτάνει τα 3 με 5 μίλια. Όπου μπορείτε να δείτε νεκρά ψάρια και καθόλου νερό. Κάτι συμβαίνει σίγουρα εδώ.

Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν πλέον σεισμικοί αισθητήρες σε ολόκληρη τη χώρα της Λιβύης, οπότε αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, δεδομένου ότι η Λιβύη έχει ιστορικό σεισμών και μάλιστα μεγάλων.

Η Λιβύη βρίσκεται στην Αφρικανική πλάκα και ακριβώς βόρεια από αυτήν βρίσκεται η Μεσογειακή ράχη και το Ελληνικό τόξο που είναι παρελθόν της πλάκας του Αιγαίου που πιέζει ΝΔ και συγκρούεται με την Αφρικανική πλάκα. Έχουν πολλά ρήγματα και ορισμένα είναι επικίνδυνα. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να διαδώσετε τη λέξη. Δεν έχουν κανένα επιστημονικό πρόγραμμα και δεν γνωρίζουν το stat να κάνουν. Βλέπει κανείς άλλος τέτοιου είδους καταστάσεις ή ακούει εκρήξεις στην Αλγερία, την Τυνησία, τη Λιβύη ή την Αίγυπτο. Είμαστε μαζί σας Λιβύη! Με πολλή αγάπη, ~Kulas~

  

 

Εμαιλ Αναγνωστη μας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις