Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

AYTOΣ EINAI! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ! Κολωνός: 10 φορές σε 4 μήνες βίασε τη 12χρονη o δερματολόγος - Εντόπισαν και οδοντίατρο μαζί με άλλους 5 βιαστές


 Ίσως και… 10 φορές σε χρονικό διάστημα 4 μηνών, είχε βιάσει ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος, το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, με την "διαμεσολάβηση" του 54χρονου αρχικού κατηγορούμενο Ηλία Μίχου, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Στην 5η της κατάθεση η 12χρονη έδωσε στοιχεία, λεπτομέρειες και οικογενειακή κατάσταση 11 βιαστών της.

Η 33η Ανακρίτρια αρχικά εξέδωσε εντάλματα για τις 5 συλλήψεις που έγιναν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 6 ακόμη βιαστών του κοριτσιού μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ένας εργάτης, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και ένας 65χρονος οδοντίατρος.



Τα στοιχεία, που εμπλέκουν τους υπολοίπους 6 βιαστές του κοριτσιού είναι στη διάθεση της Ανακρίτριας, η οποία θα εξετάσει αν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους ή θα τους καλέσει να απολογηθούν χωρίς να συλληφθούν. Το τι θα πράξει πιθανόν να γίνει γνωστό σήμερα μετά την απολογία των πέντε συλληφθέντων.

Η 33η Ανακρίτρια εξέδωσε αρχικά τα πρώτα πέντε εντάλματα σύλληψης, καθώς οι κατηγορούμενοι βίασαν κατ’ επανάληψη την 12χρονη. Σε περίπτωση που συλληφθούν ή κατηγορηθούν και τα υπόλοιπα 6 άτομα που κατονόμασε το άτυχο κορίτσι, τότε ο αριθμός των κατηγορουμένων εκτοξεύεται στους 22, εκ των οποίων οι 21 ήταν και βιαστές της.



"Είναι πιο ανοιχτή, μιλάει με λεπτομέρειες, θυμάται πιο εύκολα στοιχεία", σημειώνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την σοκαριστική υπόθεση για τη 12χρονη, μετά την τελευταία της κατάθεση το περασμένο Σάββατο. Όπως τονίζουν, το κορίτσι παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο και πλέον υπάρχει μία πάρα πολύ καλή επαφή και συνεργασία η οποία βοήθησε στον να "ξεκλειδώσουν" οι έρευνες και να δρομολογηθούν οι νέες συλλήψεις. Η 12χρονη δεν περιορίστηκε στην αναγνώριση προσώπων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή και την οικογενειακή κατάσταση τους.

Συνολικά, η 12χρονη κατάφερε να ταυτοποιήσει 11 άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή, είτε μέσω της εφαρμογής Blind Chat, είτε μέσω του "πελατολόγιου που είχε δημιουργήσει ο μαστροπός-βιαστής, Ηλίας Μίχος, στη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις