Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Νέες «Bόμβες» KATA Μπάιντεν από τον Seymour Hersh: «Ανατίναξε το Nord Stream γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πάει καλά» - «Φοβήθηκε ότι το Βερολίνο θα υποκύψει και θα άρει τις αντι-ρωσικές κυρώσεις


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Νέες «βόμβες» κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν εξαπέλυσε ο διάσημος  Αμερικανός

δημοσιογράφος ερευνητής Seymour Hersh, ο οποίο πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε με πληθώρα στοιχείων πως οι ΗΠΑ ανατίναξαν το Nord Stream σε συνεργασία με τη Νορβηγία για να πωλούν μετά στην ΕΕ το δικό τους πανάκριβο LNG και να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη.

Τώρα όπως αποκαλύπτει η δολιοφθορά έγινε «Επειδή η Δύση έβλεπε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν πάει καλά» και οι ΗΠΑ φοβόντουσαν ότι το Βερολίνο θα άρει τις κυρώσεις στη Ρωσία κατά τη διάρκεια ενός κρύου χειμώνα, για να σώσει τους πολίτες του από το κρύο.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από την Berliner Zeitung ο Hersh υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον προχώρησε με το σαμποτάζ επειδή η σύγκρουση στην Ουκρανία «δεν πήγαινε καλά για τη Δύση.

«Ο Λευκός Οίκος ήθελε η Ουκρανία να κερδίσει με κάποιο τρόπο μαγικό».

«Το θέμα είναι ότι ο Μπάιντεν αποφάσισε να αφήσει τους Γερμανούς να παγώσουν αυτόν τον χειμώνα. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα προτιμούσε να δει τη Γερμανία να παγώσει παρά [να δει] τη Γερμανία να σταματήσει ενδεχομένως να υποστηρίζει την Ουκρανία», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Στις ΗΠΑ παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ των Δημοκρατικών προσπαθούν να «καλύψουν» τον «θόρυβο» από τις αποκαλύψεις Hersh.

Ο Seymour Hersh αναρωτιέται και για τον ρόλο του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς.

O Seymour Hersh αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση Μπάιντεν γιατί δεν μπορεί ούτε να τον «φιμώσει» ούτε να τον διαβάλει λόγω της τεράστιας φήμης που έχει.

Είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε την σφαγή του Μάι Λάι στο Βιετνάμ το 1969 όπως και τα βασανιστήρια στο Άμπου Γκράιμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις