Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία Barbara: Από τις 11:00 και μετά αναμένεται πυκνή χιονόπτωση στο δαχτυλίδι της Αττικής Οδού και βορειότερα - Το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για να μην κλείσουν οι δρόμοι

 


Για την κακοκαιρία Barbara που κάνει την εμφάνισή της και στην Αττική μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για να μην κλείσουν οι δρόμοι.

«Χιόνι είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Πάρνηθα, στο Κατσιμίδη. Δεν είχαμε προβλήματα όμως, καθώς το χιόνι δεν ήταν πυκνό. Όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας έχουν πάρει τις θέσεις τους από εχθές το απόγευμα και έχουμε έξι αποθήκες αλατιού σε διάφορες αποθήκες ώστε να γίνεται γρήγορα ο ανεφοδιασμός», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA και συνέχισε:

«Τελευταία ενημέρωση που είχαμε είναι πως από τον δαχτυλίδι στην Αττική Οδό και Βόρεια θα υπάρξει μεγάλη χιονόπτωση από τις 11 και μετά. Το κέντρο της Αθήνας μπορεί να χιονίσει αλλά δεν θα υπάρξει χιονοκάλυψη. Το πόσο θα είναι η χιονόστρωση θα φανεί στην πορεία ενώ αύριο θα έρθει δεύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις