Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ο Bill Gates, το «Aerogel» & το Επόμενο Στάδιο των «εμβολίων» mRNA


 Την περασμένη εβδομάδα ο επαγγελματίας προγραμματιστής λογισμικού και ερασιτέχνης επιδημιολόγος Bill Gates παραδέχτηκε ότι τα «εμβόλια» mRNA Covid είχαν «τρία προβλήματα», μεταξύ των οποίων το ότι δεν εμποδίζουν τη μετάδοση…

Ο λόγος που παραδέχεται ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν είναι για να πουλήσει στον κόσμο το νέο του εμβόλιο. Πρόκειται για ένα «αεροζόλ» που εισπνέεται για να αποτρέψει τη μετάδοση και βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο….

Πηγή: Off Guardian

Άρθρο του Kit Knightly

Αλλά αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι μια ειλικρινής παραδοχή, στην πραγματικότητα αφορά την προστασία της αφήγησης και τη δημιουργία μιας νέας αγοράς για νέα εμβόλια.

Μιλώντας σε ένα πάνελ του Lowy Institute στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Gates είπε στο ακροατήριο:

“Πρέπει επίσης να διορθώσουμε τα τρία προβλήματα με τα εμβόλια. Τα σημερινά εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μόλυνση, δεν είναι ευρέως διαδεδομένα – οπότε όταν εμφανίζονται νέες παραλλαγές χάνετε την προστασία – και έχουν πολύ μικρή διάρκεια…

Ας το ξεκαθαρίσουμε, η “παραδοχή” από τον Gates κάποιων σχετικά ακίνδυνων υποτιθέμενων προβλημάτων με τα “εμβόλια” δεν οφείλεται σε κρίση συνείδησης ή σε φροϋδικό ολίσθημα, είναι απλώς προετοιμασία για το επόμενο βήμα της απάτης.

Πρώτον, όταν προσπαθείς να πουλήσεις μια ιστορία σε επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους, μια διακριτική “παραδοχή” μπορεί στην πραγματικότητα να προωθήσει την ατζέντα σου και να ενισχύσει την αφήγησή σου.

Όταν “παραδέχεστε” ότι ένα εμβόλιο “δεν εμποδίζει τη μετάδοση”, υπογραμμίζετε επίσης ότι υπάρχει μια νέα ασθένεια προς μετάδοση.

Όταν επικρίνετε ένα εμβόλιο επειδή δεν προστατεύει από τις παραλλαγές, ενισχύετε την ιδέα ότι πράγματι υπάρχουν παραλλαγές.

Μέσω της πράξης της θεωρητικής παραχώρησης εδάφους, στην πραγματικότητα οχυρώνετε μια αμυντική θέση και – το σημαντικότερο – παρασύρετε τους επικριτές σας να παραδεχτούν οι ίδιοι το πιο σημαντικό μέρος της αφήγησής σας – την πραγματικότητα της “πανδημίας”.

Παράλληλα, υπάρχει και το παλιομοδίτικο περιορισμένο στέκι: Η παραδοχή μικρών “λαθών” για να καμουφλάρετε το να λέτε μεγάλα ψέματα. Memory holing a psy-op (Τα κενά μνήμης – μια ψυχολογική επιχείρηση).

“Τα εμβόλια δεν δουλεύουν τόσο καλά όσο νομίζαμε ότι θα δούλευαν. Δεν προβλέψαμε τις τρομακτικές παραλλαγές. Παραποιήσαμε κατά λάθος τα δεδομένα, και κατά λάθος παραλείψαμε τις δοκιμές και κατά λάθος κάναμε μια περιουσία με αυτό”.

Ουπς.

Και φυσικά, στη συνέχεια έρχεται το αναπόφευκτο επόμενο βήμα: “Αλλά μην ανησυχείτε, αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε σωστά”.

Διότι ο τελικός λόγος που παραδέχεστε ότι τα παλιά σας εμβόλια δεν λειτουργούν είναι για να μπορέσετε να πουλήσετε στον κόσμο το νέο σας εμβόλιο.

Πρόκειται για ένα “αεροζόλ” που εισπνέετε για να αποτρέψετε τη μετάδοση, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, και βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Gates το αναφέρει στο πάνελ [54:18]:

“Πιστεύουμε ότι μπορείτε επίσης να έχετε, πολύ νωρίς σε μια επιδημία, ένα πράγμα που μπορείτε να εισπνεύσετε που θα σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μολυνθείτε. Ένας αναστολέας, ένας αναστολέας που εισπνέεται”.

…και μέσα σε μια εβδομάδα από αυτή την ομιλία έγινε αντικείμενο άρθρων στο CNET [23 Ιανουαρίου], Yahoo [23 Ιανουαρίου], Miami Herald [23 Ιανουαρίου], GAVI [24 Ιανουαρίου], News Medical [27 Ιανουαρίου], CNET ξανά [30 Ιανουαρίου] και Nature [1 Φεβρουαρίου].

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το νέο εμβόλιο βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ακριβώς τη στιγμή που οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες βλέπουν μειώσεις στα κέρδη τους που σχετίζονται με το Covid.

Έτσι, ναι, ο Pharma Bill και οι φίλοι του μπορεί να κάνουν mea culpa για αυτά τα εμβόλια, αλλά δώστε τους μερικά δισεκατομμύρια δολάρια ακόμα και θα το κάνουν σωστά την επόμενη φορά.

Και αν όχι, σίγουρα τη μεθεπόμενη φορά. Σας το Υπόσχομαι.

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις