Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Εργαστηριακή έρευνα των εμβολίων COVID, αποκαλύπτεί «το μυστήριο των θρόμβων από καουτσούκ» και δείχνει τρόπους αντιμετώπισης! - Αυτή η τεχνολογία πρέπει να σταματήσει αμέσως


 Μια πρόσφατη εργαστηριακή έρευνα από το The Highwire αποκαλύπτει ότι το μόνο συνεπές πράγμα σχετικά με τις λήψεις COVID είναι η ασυνέπειά τους. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για την ασφαλειά τους. Και ενώ μερικά φαίνονται διαυγή σαν φυσιολογικός ορός, άλλα είναι γεμάτα με ρύπους!

Τον Αύγουστο του 2021, η Ιαπωνία απέρριψε 1,63 εκατομμύρια δόσεις εμβολιασμού mRNA της Moderna λόγω μόλυνσης. Πέρυσι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) εξέφρασε επίσης ανησυχία για τα φιαλίδια που είχαν καθαρότητα μόνο 50% έως 55%

Τα φιαλίδια περιέχουν επίσης μαζικά ασυνεπείς ποσότητες πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG). Το PEG μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ σε μερικούς ανθρώπους. Το PEG παρεμποδίζει επίσης τη σωστή ανοσοαπόκριση.

Εάν είχατε την ατυχία να πάρετε ένα φιαλίδιο που είναι φορτωμένο με PEG, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών όπως αναφυλακτικό σοκ και απορρυθμισμένη ανοσολογική απόκριση είναι μεγαλύτερος από ό,τι εάν λάβετε ένα φιαλίδιο με χαμηλότερες ποσότητες

Σύμφωνα με τον Δρ. Ryan Cole, κορυφαίο παθολόγο, αυτό που μοιάζει με μικροτσίπ ή νανοτεχνολογία στο υγρό είναι στην πραγματικότητα στοιβαγμένοι κρύσταλλοι χοληστερόλης, ζάχαρης και αλατιού, και αυτά που έχουν περιγραφεί ως παράσιτα είναι αστρικά κύτταρα, που βρίσκονται στο κάτω μέρος του φλοιού.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2022, το The Highwire δημοσίευσε   μια συναρπαστική και συγκλονιστική εργαστηριακή έρευνα για τα πλάνα του COVID. Ο Del Bigtree ξεκινά εξετάζοντας μερικά από τα πολλά υποτιθέμενα ευρήματα από οργανισμούς που εξετάζουν τα πλάνα χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν γραφένιο στα φιαλίδια, ενώ άλλοι έχουν ανακαλύψει κάτι που μοιάζει με νανοτεχνολογία και παράσιτα.

“Μερικά από αυτά τα έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και άλλα όχι”,  λέει ο Bigtree. «Μέρος του είναι ότι πραγματικά δεν μου αρέσει να αναφέρω κάτι που δεν ξέρω από πού προέρχονται οι πληροφορίες…

Δεν εμπιστεύομαι τους ειδικούς μόνο και μόνο επειδή μου λένε ότι είναι ειδικοί. Θέλω να δω την επιστήμη, θέλω να δω τα αποδεικτικά στοιχεία, θέλω να δω πώς γίνεται… Έτσι, επικοινώνησα με τον Δρ Ryan Cole, έναν παθολόγο που μου έχει αποδείξει ότι είναι άψογος στη δουλειά που κάνει. Είναι αμερόληπτος.

Και είπα, «Θα μου κάνεις τη χάρη; Μπορούμε να αποκτήσουμε αυτά τα εμβόλια; Θέλω να έρθω στο εργαστήριο. Θέλω να το δω με τα μάτια μου. Μπορούμε να φέρουμε μερικές κάμερες και να κάνουμε μια πραγματική έρευνα;».

Το μυστήριο με τους θρόμβους καουτσούκ!

Ο Κόουλ ξεκινά δείχνοντας πώς μοιάζουν μερικοί από τους λευκούς θρόμβους από καουτσούκ κάτω από το μικροσκόπιο και διαφάνειες που δείχνουν την κατανομή της πρωτεΐνης ακίδας σε διάφορους ιστούς.

Αρκετοί ταριχευτές ανέφεραν ότι τραβούσαν αυτά τα σχοινιά, ελαστικά αντικείμενα από νεκρούς που έλαβαν το τρύπημα και είναι διαφορετικά από οτιδήποτε έχουν δει ως τότε. Ο Cole συμφωνεί ότι αυτοί οι θρόμβοι είναι κάτι καίνουργιο.

Ο Cole περιγράφει τους λευκούς ελαστικούς θρόμβους ως «ένα υλικό αμυλοειδούς τύπου» που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδας, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια γλυκοπρωτεΐνη. Αναφέρει μια εργασία από τον Αύγουστο του 2021 από την Etheresia Pretorius και την ομάδα της, στην οποία περιγράφει την εύρεση «επίμονων μικροθρόμβων πλάσματος στην κυκλοφορία που είναι ανθεκτικοί» σε ασθενείς με μακροχρόνια COVID-19 που έχουν λάβει το εμβόλιο COVID.

Τους αναφέρει ως «ανώμαλους μικροθρόμβους αμυλοειδούς». Συνοψίζοντας, αυτό που ανακάλυψε ήταν ότι ακόμη και όταν έβγαλε τα αιμοπετάλια από το αίμα, μόλις πρόσθεσε πρωτεΐνη ακίδας, οι πρωτεΐνες εξακολουθούσαν να κολλούν μαζί, σχηματίζοντας μάζες και διαδικασίες που κανονικά θα έπρεπε να διασπούσαν έναν θρόμβο αίματος, αυτά δεν λειτουργούσαν σε αυτό το αμυλοειδές.

Ενέσεις COVID στο μικροσκόπιο

Στη συνέχεια, ο Cole προχωρά για να κοιτάξει τα εμβόλια COVID κάτω από ένα μικροσκόπιο. Το πρώτο είναι το εμβόλιο Janssen, το οποίο έχει κάτι που μοιάζει με συντρίμμια μέσα του, συμπεριλαμβανομένου, ενδεχομένως, ενός θραύσματος γυαλιού.

Όπως ίσως θυμάστε, τον Αύγουστο του 2021, η Ιαπωνία απέρριψε 1,63 εκατομμύρια δόσεις εμβόλιο mRNA της Moderna λόγω μόλυνσης. Πέρυσι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) εξέφρασε επίσης ανησυχία για τα φιαλίδια που είχαν καθαρότητα μόνο 50% έως 55%.

Αυτή η ακαθαρσία σημαίνει επίσης ότι μπορεί να λαμβάνετε κατακερματισμένο RNA, σε αντίθεση με το πλήρες RNA, το οποίο μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς το βραχυμένο RNA μπορεί να καταλήξει να παράγει ατελείς πρωτεΐνες. Από τα φιαλίδια της Pfizer, ορισμένα περιείχαν επίσης μη αναγνωρίσιμα σωματίδια, μερικά από τα οποία ήταν κολλημένα μεταξύ τους.

Τούτου λεχθέντος, όπου άλλοι βλέπουν τη νανοτεχνολογία – τετράγωνα αντικείμενα που μοιάζουν με μικροτσίπ – ο Cole βλέπει στοιβαγμένη χοληστερόλη. Έτσι, ενώ υπάρχουν συντρίμμια (που είναι αρκετά άσχημα) δεν αποδίδει ότι οι λήψεις περιλαμβάνουν νανοτεχνολογία.

«Γενικά μιλώντας, καθώς εξετάσαμε όλα τα διαφορετικά εμβόλια, ένα από τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε είναι ότι πρόκειται απλώς για ένα κουκούτσι. Υπήρχαν εμβόλια που φαινόταν ότι δεν είχαν σωματίδια, σχεδόν τίποτα, εκεί. σχεδόν φυσιολογικό ορό. Και τότε το [επόμενο] ήταν γεμάτο με όλα τα είδη των πραγμάτων».

Ο Κόουλ συμφώνησε:

«Συμφωνώ 100%. Κάποιοι είναι πιο συγκεντρωμένοι, άλλοι λιγότερο, και αυτό πάει στο σημείο, πού γίνονται αυτά; Ο FDA επιθεωρεί κάθε κατάσταση; Όχι. Και αυτά γίνονται σε όλο τον κόσμο και αυξήθηκαν τόσο γρήγορα. Δεν είναι καλή η διαδικασία παραγωγής… Και… αυτή είναι μια πολύ μοναδική, ολοκαίνουργια διαδικασία που χρησιμοποιούν σε μαζική κλίμακα.”

Πλάνα COVID που αναλύονται με μαζική φασματοσκοπία

Οι λήψεις αναλύθηκαν επίσης χρησιμοποιώντας φασματοσκοπία μάζας, η οποία αποκάλυψε την παρουσία μεταλλικών σωματιδίων, όπως αλουμίνιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο, ασβέστιο, τιτάνιο και σίδηρο. Ο Cole αναφέρει έρευνα που δείχνει ότι ορισμένα από αυτά τα μέταλλα προέρχονται από τη βελόνα που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του υγρού από το φιαλίδιο, επομένως μπορεί να αποτελούν ή να μην αποτελούν μέρος της πραγματικής φόρμουλας στο φιαλίδιο.

Βρήκαν επίσης μαζικά ασυνεπείς ποσότητες πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG) στα διάφορα φιαλίδια. Το PEG, το οποίο επικαλύπτει και προστατεύει το mRNA, είναι αυτό που προκαλεί αναφυλακτικό σοκ σε ανθρώπους, καθώς η ευαισθησία και οι αλλεργίες στο PEG είναι κοινά στο ευρύ κοινό. Χειρότερο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το PEG παρεμποδίζει επίσης τη σωστή ανοσοαπόκριση.

«Οι διαδικασίες κατασκευής έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ποικίλα περιεχόμενα από τη μια παρτίδα ή ένα φιαλίδιο στην άλλη».

Εάν έχετε την ατυχία να πάρετε ένα φιαλίδιο με PEG, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών όπως αναφυλακτικό σοκ και απορρυθμισμένη ανοσολογική απόκριση είναι μεγαλύτερος από ό,τι εάν λάβετε ένα φιαλίδιο με την κατάλληλη ποσότητα ή μικρότερη από αυτό που απαιτεί η συνταγή. Και πάλι, είναι ένα σημάδι κακών, ασυνεπών διαδικασιών παραγωγής με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα να ποικίλλουν πολύ από τη μια παρτίδα ή φιαλίδιο στην άλλη. Συγκεκριμένα, δεν βρέθηκε γραφένιο σε κανένα από τα 100 φιαλίδια που δοκιμάστηκαν. Ο Cole εξηγεί:

«Αυτές οι μικρές νιφάδες που βλέπαμε, αυτές οι μικρές γραμμές και τα αιωρούμενα πράγματα, αυτά είναι τρία πράγματα: κρύσταλλοι χοληστερόλης — υπάρχει μια απότομη αύξηση της χοληστερίνης σε μερικά από αυτά τα γραφήματα προδιαγραφών μάζας — … αλάτι και μερικά σάκχαρα… Έτσι, στο τέλος του ημέρα, η προδιαγραφή μάζας έδειξε ότι αυτό ήταν.

Αυτά τα φιαλίδια έχουν περιεκτικότητα σε λιπίδια. Έχουν περιεκτικότητα σε πολυαιθυλενογλυκόλη σε ποικίλες αναλογίες. Έχουν άλατα, έχουν σάκχαρα. Έχουν γενετικό υλικό… και μερικές παρτίδες είχαν κάποιους μολυσματικούς παράγοντες…

Υπάρχει νανοσωματίδιο λιπιδίου και μια αλληλουχία γονιδίων που κάνει το σώμα σας να παράγει μια ξένη πρωτεΐνη. Αυτά τα δύο πράγματα είναι επαρκή για να προκαλέσουν βλάβη. Σίγουρα, θέλετε ένα αγνό προϊόν, αλλά αυτά είναι επιβλαβή πράγματα. Το λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι υπερφλεγμονώδες και τοξικό.

Όταν σχεδιάστηκε, φτιάχτηκε για να δοθεί μια φορά. Μελέτες για τη χορήγηση του δύο, τρεις, τέσσερις φορές δεν υπάρχουν σε ανθρώπους. Έτσι, η αθροιστική τοξικότητα του ίδιου του νανοσωματιδίου είναι ανησυχητική.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι [ότι] όσο περισσότερο από αυτό το γονίδιο εισχωρείτε στα κύτταρά σας που συνεχίζει να παράγει μια πρωτεΐνη που έχει γνωρίσει αμέτρητες παρενέργειες… αυτή την τοξική πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό έχει σημασία.”

Οι διαφάνειες στις οποίες προστέθηκε μια σταγόνα «εμβόλιο» για τον COVID δείχνουν αξιοσημείωτες ασυνέπειες. Σε μια διαφάνεια, στην περιοχή που ακουμπούσε το υγρό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια έμοιαζαν σαν να είχαν εξατμιστεί. Σύμφωνα με τον Cole, τα κύτταρα ήταν βασικά «αιμοσφαιριωμένα».

Η αιμοσφαιρίνη μόλις εξαφανίστηκε. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα έγιναν λευκά, γεγονός που το κάνει να φαίνεται σαν να εξατμίστηκαν. «Αυτό λέει ότι πολλά από αυτά τα φιαλίδια είναι πολύ, πολύ ερεθιστικά στο προ-μίγμα τους», λέει ο Cole. Τα αιμοσφαίρια συσσωρεύονταν επίσης προς το εξωτερικό της σταγόνας, πολλά διπλώνονταν μαζί και τα εχινοκύτταρα ήταν καθαρά ορατά. Όπως εξηγεί ο Cole:

Αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί αυτό άλλαξε αμέσως το pH του εσωτερικού του κυττάρου. Και προκάλεσε μια μαζική εκροή υγρού από το εσωτερικό του κυττάρου προκαλώντας όλη αυτή την αναδίπλωση της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό είναι άσχημο.

Ήταν σχεδόν στιγμιαίο, και είναι παντού. Αυτά τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι πλέον μη λειτουργικά ερυθρά αιμοσφαίρια. Δεν πρόκειται να φέρουν ούτε ένα ίχνος οξυγόνου. Τώρα το σώμα σας πρέπει να αποφασίσει τι να κάνει και έχει μια φλεγμονώδη αντίδραση, γιατί τώρα πρέπει να τα καταβροχθίσει».

Αυτή η τεχνολογία πρέπει να σταματήσει αμέσως

Κλείνοντας, ο Cole λέει:

«Για να επιστρέψουμε στο βασικό σημείο – θα προσπαθήσουν να κάνουν νανοσωματίδια λιπιδίων συν γονίδια γρίπης, συν γονίδια RSV για όλες τις άλλες λήψεις στο μέλλον. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό ήταν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα. Έχουν μια τεχνολογία που είναι επιβλαβής. Τα ανθρώπινα κύτταρα προορίζονται να παράγουν ανθρώπινες πρωτεΐνες. Τα ανθρώπινα κύτταρα δεν προορίζονταν να παράγουν ξένες τοξικές πρωτεΐνες.

Τα παραδοσιακά εμβόλια δεν το κάνουν αυτό. Το σώμα σας θέλει να φτιάξει τη δική του πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη γρίπης, όχι πρωτεΐνη RSV, καμία άλλη ιική πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη SARS-CoV-2. Αυτή η πλατφόρμα έχει αποδειχθεί επαρκώς επικίνδυνη, ώστε όχι μόνο πρέπει να σταματήσουν οι βολές COVID, αλλά και η τεχνολογία…

Βλέπουμε ήδη αρκετά πράγματα να πάνε στραβά. Νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα προς την ανθρωπότητα, τους ρυθμιστικούς φορείς, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είναι πρόθυμοι να παρέμβουν και να εμποδίσουν τη ρυθμιστική διαφθορά… Ας σταματήσουμε αυτά τα προγράμματα. Πρέπει να κάνουμε σωστή επιστήμη.

Ο Bigtree προσθέτει:

«Διακόψαμε αυτά τα προγράμματα γονιδίων πολλές φορές. Σταμάτησαν γιατί προκαλούσαν πολύ καρκίνο. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με αυτήν την τεχνολογία.

Έχει διακοπεί για όλους αυτούς τους λόγους, επομένως θα έπρεπε να ανησυχούμε πολύ [για] τη χρήση του ως εμβόλιο. Αντίθετα, το βάλαμε μπροστά σε ένα σωρό «άσχετους» που δεν ξέρουν τίποτα για το τι βλέπουν, και το ενέκριναν… κάτι δεν πάει καλά, οι ασφαλιστές υποχωρούν λόγω της αύξησης της θνησιμότητας από κάθε αιτία. Όλα αυτά συμβαίνουν και θέλουν να επιταχύνουν ένα σύστημα όπου μπορούν να τα κυκλοφορούν [χωρίς] δοκιμές ασφαλείας. Αυτή είναι μια ταινία τρόμου. Αυτό είναι ένα καρτούν. Πώς συμπεριφέρονται έτσι οι πραγματικοί άνθρωποι; …

Τι να κάνετε αν λάβατε το εμβόλιο

Εάν έχετε ήδη ένα ή περισσότερα τρυπήματα, σταματήστε τώρα και μην κάνετε άλλα. Αυτό είναι το βήμα Νο. 1. Εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα όπως τρέμουλο, φροντίστε να ανατρέξετε στο  πρωτόκολλο μετά τον τραυματισμό της Συμμαχίας Κρίσιμης Φροντίδας (FLCCC) της Frontline COVID-19 .

Τα φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στην αναστολή, την εξουδετέρωση και την εξάλειψη της πρωτεΐνης ακίδας έχουν επίσης εντοπιστεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας. Οι αναστολείς που εμποδίζουν τη δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας στα κύτταρά σας περιλαμβάνουν το Prunella vulgaris, το τσάι από πευκοβελόνα, το emodin, το neem, το εκχύλισμα πικραλίδας και το φάρμακο ιβερμεκτίνη. Ο Δρ Pierre Kory, πιστεύει ότι η ιβερμεκτίνη μπορεί να είναι η καλύτερη προσέγγιση για τη δέσμευση της κυκλοφορούσας πρωτεΐνης ακίδας.

Οι εξουδετερωτές πρωτεΐνης Spike, οι οποίοι εμποδίζουν την ακίδα να βλάψει τα κύτταρα, περιλαμβάνουν N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC), γλουταθειόνη, τσάι μάραθου, τσάι αστεροειδή γλυκάνισου, τσάι από βελόνα πεύκου, βότανο, τσάι comfrey και βιταμίνη C.

Η χρονικά περιορισμένη διατροφή (TRE)  μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξάλειψη των τοξικών πρωτεϊνών διεγείροντας την αυτοφαγία και η νατοκινάση, μια μορφή σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση, είναι χρήσιμη για τη μείωση των θρόμβων αίματος. Αρκετές πρόσθετες θεραπείες αποτοξίνωσης μπορούν να βρεθούν στο ” World Council for Health Reveals Spike Protein Detox “.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις