Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ο σεισμός συναγερμός για τα γκάζιαdebt….. της Υπερχρεοκρατίας…. Ο μισθός που θα πάρεις/προ+[μετα]τείνουν είναι η αιώνια Ψυχοχρεοκοπία…..

 


Ο σεισμός συναγερμός για τα γκάζιαdebt….. της Υπερχρεοκρατίας…. Ο μισθός που θα πάρεις/προ+[μετα]τείνουν είναι η αιώνια Ψυχοχρεοκοπία…..

Για τα γκάζιαdebt γίνονται όλα.

Για τα λεφτά γίονται όλα.

Για την ενέργεια….

Για την εξουσία…..

Για τον πλούτον, γίνονται οι σεισμοί….

Έχασε ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ [Δημοκρατικού Συναγερμού] εις την Κύπρον και έγινε σεισμός που έχει έκτοτε διά σύνθημα σεισμός σεισμός συναγερμός και όντως έγιναν δύο σεισμοί….

7,7 είπε ο Άγιος Παΐσιος, δηλαδή ο σημαντικός 77 που αναφέρει Ο Χριστός και έγινε 7,8 ασπούμε ήτοι έναν περισσότερον που όπως σας είπα εις τους σημαντικούς αριθμούς σηματοδοτούν ό ένας πριν και ο ένας μετά….

Για τα γκάζιαdebt γίνονται όλα είτε τεχνητά με χάαρπ είτε φυσικά είτε με οίον τρόπον Προνοίας Θεού….

Και έγινε ο σεισμός για τα γκάζιαdebt στην περιοχή Γκάζιαντεμπ….

Τι ακολουθεί; Τα είπαμε….

Ασχέτως σειράς, όποιον χαρτί και να έρθει στην τράμπουλα, είναι προφυτευμένον και υπάρχει στην τράμπουλα….

Αφυπνίστου τώρα πριχού σε αφυπνίσει το υπερχρέος.

Αφυπνίστου τώρα πριχού το αποτέλεσμα που θα σε αποτελειώσει.

Η «ιέρεια» του σατανά «Μαντόνα» είπε ότι θέλει quant χάραγμα, αλήθεια πόσα άρθρα σου έγραψα με πάσα λεπτομέρεια δι’ αυτόν πριν εξεπροβάλει ρουθούνι;;;;;

Qu+ant….

Σου το γράφουν QFS Quantum Financial System σου το γράφω Quantum Final Financial Satan System….

Ο Θεός μακαρίσει όσους απέθαναν….

Εκπλήξεις πολλές από Μάρτιον και εντεύθεν….

Οι σύγχρονοι μοντέρνοι μεταμοντέρνοι σκλάβοι είναι ηλεκτρονικοί….

Όταν κάποτε πριν πολλές δεκαετίες διάβαζαν διά την μοντέρνα και την μεταμοντέρνα τέχνη, διαρωτήθηκα μετά τι; Θα λέμε μεταμεταμοντέρνα τέχνη;…. Κάτι δεν πάει καλά ένοιωθα.

Και εκτός των άλλων μετά σημαίνει κατόπιν, ύστερα, ακολούθως και θάνατος….

Χρήμα δεν υπάρχει είναι εικονικόν, πραγματικόν και ψευδές χρήμα γίνονται έναν, μία εικονική ψευδοπραγματικότητα που υιοθετείται ως πραγματικότητα επειδή όλοι την δέχονται ως υπερπραγματικότητα πραγματικότητας….

Μπορείς να δραπετεύσεις από την αλυσίδα ευκολότερα  παρά από την ηλεκτρονική ακτίνα…. Επειδή όσα και να σου λένε δεν το αντιλαμβάνεσαι προχωρείς ακάθεκτος κακομαθημένος…. Με μαύρη ελπίδα….

Κάρβουνο η καρδιά

Όπως την μαύρη ελπίδα….

Το ρητόν: σε τυλίγω σε μία κόλλα χαρτί, σημαίνει σε τυλίγω σε ομόλογα, υποθήκες, χρέη, σε μία κόλλα που γράφει γράμματα και φέρει υπογραφή! Από το τύλιγμα σε μία κόλλα χαρτί εις το τύλιγμα σε μία ακτίνα φωτός διαβόλου, ήτοι ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ηλεκτρονική αλλομεταυτοδιακυβέρνηση….

Η Γραφή είναι κατάρα όπως και η επιστήμη όταν δεν είναι Φιλόπτωχη, Φιλάγαθη, Φιλάνθρωπη, Φιλεύσπλαγχνη, Φιλόθεη, Φιληθική. Η Πολιτική ευέρπεπε να λέγεται και είναι Ηθική!…. [Να διατί Ο Χριστός δεν ασχολείτο με Γραφή και Επιστήμη διότι ασχολείτο με την Ψυχή και γνώριζε ότι γραφή και επιστήμη δίχως Θεία Ψυχή = Ψυχοθάνατος!]

Τυλιγμένος σε χαρτί

τυλιγμένος σε ηλεκτρονικό χαρτί

τυλιγμένος στο τίποτα για το τίποτα

τυλιγμένος στον μουσώνα κυκεώνα του κυκλώματος

του ηλεκτρονικού κυκλώματος για το Κύκλωμα 

των Κυκλώπων του Συνστήματος του μαμωνά

και το κύκλωμα χάραγμα θα είναι είναι έναν 666

με τρις γραμμές που σχυματίζουν έναν ισοτρίγωνον…. 

τυλιγμένος σε μία κόλλα χαρτί

χάρτινη, κάρτινη, μικροψηγματική, χαραγματική,

ενεσιασμένη και χαραγμένη και συ ο σκλάβος

να προσκυνείς αυτόν που σε μισεί…. 

και βλέπεις το μίσος του αγάπη, λύπτρωση και μαρμαρυγή πνευματική…. 

τύλιξ τυλιγμένος τηλετυλιγμένος…. 

Το άσμα ασμάτων κύκνειων ασμάτων του τέλους της Ελ πίδας….

το άσμα υπερασμάτων της αναπότρεπτης Ψυχοϋπερχεοκοπίας….

δυστυχώς και άλλοι ελάχιστοι, από αυτόν το δυστυχώς

υπεραντλούν το Υπερευτυχώς!

Θυμάσαι που σου έγραφα ότι κατά κόρον ο διάβολος είναι σφετεριστής; Πρώτον είπε ότι είναι ο μοναδικός θεός, δεύτερον σου είπα και εξήγησα διατί επέλεξε το 666 που αντιστοιχεί εις το Ισοτρίγωνον με 60ο έξω τα μηδενικά εις την αριθμοσοφία = 666, σου είπα ότι όλα είναι σχεδιασμένα από πριν, παραδείγματος χάριν, ότι η “Μαντόνα” “ιέρεια” αρχισκρόφα του σατανά καλέστηκε “Μαντόνα” διά να προσβάλει και αντικαταστήσει εις τις καρδίες σας Την Παναγία μας, καθότι Μαντόνα σημαίνει Παναγία και Κυρία ιταλιστί. Τώρα λέγει ότι θέλει δώρον το φωτοδεσμομηχανικόν χάραγμα τα Χριστούγεννα ήτοι να αντικαταστήσουν Τα Χριστούγεννα με τα Αντιχριστούγεννα του Αντίχριστου [δεν αποκλείεται να μας δηλώνουν ότι γεννήθηκε 25 Δεκεμβρίου ή άλλη συμβολική ημερομηνία]. Δι’ όλα αυτά και άλλα συναφή συμπαγή σας ωμίλησα κατά κόρον και καθ’ υπερβολήν, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι δεν ηκούσατε και ότι ουκ οίδατε και ουκ είδατε! Όταν σας έλεγα ότι το χάραγμα θα είναι κβαντικό, ότι το κέντρον του είναι οι εγκαταστάσεις υπερεπιτάχυνσεις αδρονίων και άλλων υποσωματιδίων-υποκυματιδίων και ότι σημαίνει σέρνω-σύρνω-συρμός[μόδα] και σύρσιμο στρήνας και ότι υπάρχει και έναν εις την σιωονοσατανοκρατούμενη Ιαπωνία και ότι οι μηχανές QFS = Quantun Financial System = Quantum Final Financial Satan System δημιουργούν το Υπερδιαδίκτυον που πρώτος σας εξέφρασα και οσονουπώ θα είναι ιογενές-βίραλ λέξη, και αυτά μαζύν με τις αμαξοστοιχείες δορυφόρων ελόνα μασκαρά και άλλων δορυφόρων και τις επί γης και πολυκατοικιών κεραίες και με το εσωματωμένον μικροκύκλωμα ανθρώπων όλοι θα είναι τράπεζες και τραπεζίτες δεδομένων όχι μόνον χρήματος αλλά κάθε πληροφορίας και συναισθήματος και δημιουργίας συναισθήματος και ζομπυσμού από την ταχύτητα των υπερυποκυματιδίων ώστε να διατάζεσαι να γαμείς την μητέρα σου και η μητέρα να γαμεί τον υιόν της, μπορεί να σου φαινόμουν υπερβολικός αλλά ΤΩΡΑ είναι ο Υπερμεταμεταμοντερνισμός του μέλλοντος!!!!! “Καλώς” όρισες στην Κόλλα+συ!…..

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις