Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

«ΠΟΛΕΜΟΣ» για τα τσιπάκια που θέλουν να βάλουν στους ανθρώπους: «Επίθεση» στον Eλον Mασκ


 Ραγδαίες εξελίξεις...

Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διερευνά την εταιρεία εμφυτευμάτων

εγκεφάλου Neuralink του Έλον Μασκ για την πιθανή παράνομη μετακίνηση επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών.

Σημειώνεται πως ο Έλον Μασκ εργάζεται εκτός πλαισίου της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, η οποία κατασκευάζει τα δικά της τσιπάκια εγκεφάλου, που θα συνδέουν τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα έχει, κατά αυτόν τον τρόπο, πρόσβαση ακόμα και στις πιο κρυφές τους σκέψεις!!! Ως εκ τούτου μάλλον γίνονται όλοι μάρτυρες ενός «ΠΟΛΕΜΟΥ» για τα τσιπάκια της Νέας Εποχής!!!

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών είπε στο Reuters σχετικά με την έρευνα αφού η Επιτροπή Ιατρών Υπεύθυνης Ιατρικής (PCRM), μια ομάδα υπεράσπισης της καλής μεταχείρισης των ζώων, έγραψε νωρίτερα την Πέμπτη στον Υπουργό Μεταφορών Pete Buttigieg  για να τον ενημερώσει για τα αρχεία που έλαβε σχετικά με το θέμα.

Η PCRM είπε ότι έλαβε email και άλλα έγγραφα που υποδηλώνουν μη ασφαλή συσκευασία και μετακίνηση εμφυτευμάτων που αφαιρέθηκαν από τον εγκέφαλο πιθήκων. Αυτά τα εμφυτεύματα μπορεί να έφεραν μολυσματικές ασθένειες κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου, είπε η PCRM.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών είπε ότι η υπηρεσία έλαβε τους ισχυρισμούς της PCRM «πολύ σοβαρά».

«Διεξάγουμε έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι η Neuralink συμμορφώνεται πλήρως με τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς και προστατεύει τους εργαζόμενους και το κοινό από δυνητικά επικίνδυνα παθογόνα», είπε ο εκπρόσωπος.

Οι εκπρόσωποι της Neuralink, συμπεριλαμβανομένου του Μασκ, δεν απάντησαν ακόμα σε όλα αυτά.

Τον Δεκέμβριο,  το Reuters ανέφερε  ότι η Neuralink ήταν υπό ομοσπονδιακή έρευνα για πιθανές παραβιάσεις της καλής διαβίωσης των ζώων και ότι κάποιο από το προσωπικό της έκανε εσωτερικές καταγγελίες για πειράματα που έγιναν βιαστικά, προκαλώντας άσκοπα βάσανα και θανάτους.

Η επιστολή ανέφερε ότι τα αρχεία που έλαβε η ομάδα έδειχναν περιπτώσεις παθογόνων, όπως ο ανθεκτικός στα αντιβιοτικά σταφυλόκοκκος και ο ιός του έρπητα Β, που μπορεί να έχουν μεταφερθεί χωρίς τα κατάλληλα μέτρα περιορισμού.

Τα περιστατικά που αφορούσαν πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών μεταφοράς επικίνδυνων υλικών συνέβησαν το 2019, όταν η Neuralink βασίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis για να βοηθήσει στην διεξαγωγή των πειραμάτων της.

Ενώ η συνεργασία της Neuralink με την UC Davis έληξε το 2020, η PCRM είπε ότι η εταιρεία συνεχίζει να απασχολεί τον νευροχειρουργό που επέβλεπε τα πειράματα και το άλλο προσωπικό που εμπλέκεται μπορεί επίσης στις φερόμενες παραβιάσεις εξακολουθεί να απασχολείται σε αυτήν.


photo pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις