Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

H Kατάσταση επιδεινώνεται: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι κλήσεις από πιλότους με καρδιακά προβλήματα»


 Η κατάσταση επιδεινώνεται: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι κλήσεις από πιλότους με καρδιακά προβλήματα»

Κάτι αξιοσημείωτο συνέβη πρόσφατα στον κόσμο της αεροπορικής συγκοινωνίας, το οποίο δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Η αμερικανική αρχή αεροπορίας FAA έχει επεκτείνει τα κριτήρια για ανωμαλίες καρδιογραφηματος.

Αυτό σημαίνει ότι οι πιλότοι με καρδιακή βλάβη επιτρέπεται να πετούν. Η FAA πέρασε αθόρυβα τη μεγάλη αλλαγή τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο αφότου το εμβόλιο έγινε υποχρεωτικό.

Ο Josh Yoder των US Freedom Flyers αποκάλυψε στο The Highwire ότι λαμβάνει κλήσεις σχεδόν καθημερινά από πιλότους με καρδιακά προβλήματα ή νευρολογικές διαταραχές. Βοηθά τους πιλότους να λάβουν τη σωστή βοήθεια.

Σύμφωνα με την FAA, δεν υπάρχει τίποτα κακό και δεν είναι το εμβόλιο. Ο Yoder επεσήμανε ότι οι ίδιοι οι πιλότοι επικοινωνούν με την FAA για να αναφέρουν ότι έχουν αναπτύξει καρδιακά προβλήματα ως αποτέλεσμα του εμβολίου. «Κι όμως δεν θέλουν να ακούσουν».

Υπάρχουν επίσης πιλότοι που δεν μπορούν πλέον να πουν την ατομική ιστορία τους. Ο Yoder ανέφερε τον πιλότο Wilburn Wolfe, ο οποίος πέταξε για την American Airlines. Εκανε το εμβόλιο Janssen και πέθανε μέσα σε λίγες μέρες από τα αποτελέσματα μιας εγκεφαλικής αιμορραγίας. «Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές περιπτώσεις».

korakas-news.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις