Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

H απάντηση της Nικολάου για την πολυτελή Kατοικία στο Ψυχικό


 Φρασεολογία πεζοδρομίου από την πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής. Στο στόχαστρό της ο Παύλος Πολάκης και επιδίωξή της να τον «σβήσει πολιτικά». Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του πρώην πλέον Τομεάρχη Διαφάνειας του κόμματος σχετικά με συμβόλαιο ύψους 850.000 ευρώ για αγορά βίλας.

Βαριές εκφράσεις από την πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής εναντίον του Π. Πολάκη.

Η Σοφία Νικολάου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB, μοιάζει να έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της και με εκφράσεις πεζοδρομίου βάλει κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που δείχνει επίσης να έχει παρεκτραπεί.

Η αρχή έγινε όταν ο τέως τομεάρχης Διαφάνειας του κόμματος της Κουμουνδούρου έκανε αναφορά σε συμβόλαιο ύψους 850.000 ευρώ για αγορά διώροφου ακινήτου 551 τ.μ. (με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ.) από τη Σοφία Νικολάου στην ακριβή περιοχή του Παλαιού Ψυχικό, τον Νοέμβριο του 2021 (λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε).

Εκτροχιασμός

Η Σοφία Νικολάου απάντησε πως «αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια» ενώ για τα περιουσιακά της στοιχεία παρέπεμψε στα Πόθεν Έσχες της. 

«Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους», συμπλήρωσε. 

Βέβαια, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αλλά εξαπέλυσε και λυσσαλέα επίθεση στον Παύλο Πολάκη.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών. Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου.

Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω.

Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά», έγραψε.

Λίγο νωρίτερα με άλλη ανάρτησή της σημείωνε: «Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολαου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

EUROKINISSI

Ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιάννης Ραγκούσης, μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη, καλούσε τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της «να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια» ζητώντας παράλληλα άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις