Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

H Oπτική ψευδαίσθηση που τρελαίνει το διαδίκτυο: Μπορείς να βρεις τη λεοπάρδαλη σε 9 δευτερόλεπτα;

 


Η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση έχει ταλαιπωρήσει πολλούς χρήστες των social media, καθώς κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει με την πρώτη… ματιά την λεοπάρδαλη.

Όλες οι ψευδαισθήσεις έχουν στόχο να σας ξεγελάσουν. Παρά τη δυσκολία τους, οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου, που συνεχώς αναζητούν νέες προκλήσεις.  Θέλετε να δοκιμάσετε πόσο καλή παρατηρητικότητα έχετε; Αυτή η φωτογραφία είναι το ιδανικό τεστ.

Πρέπει να βρείτε μια λευκή λεοπάρδαλη (λεοπάρδαλη του χιονιού) που κρύβεται ανάμεσα στο κοπάδι των ελαφιών, μέσα σε 9 δευτερόλεπτα.

Η λεοπάρδαλη του χιονιού είναι ένα πολύ έξυπνο αρπακτικό, περιμένει να χαλαρώσουν τα ελάφια για να τους επιτεθεί.

Μπορείτε να εντοπίσετε τη λευκή λεοπάρδαλη προτού επιτεθεί σε κάποιο ανυποψίαστο ελάφι; Δείτε προσεκτικά την εικόνα, σαρώστε όλα τα σημεία της φωτογραφίας, και προσπαθήστε να την εντοπίσετε. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. 3,2,1…

οπτική ψευδαίσθση
Source: Reddit

Το spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε.  Πόσοι από εσάς βρήκατε τη λεοπάρδαλη του χιονιού εντός του χρονικού ορίου;  Ορισμένοι χρήστες με καλή παρατηρητικότητα θα έχουν εντοπίσει το κρυμμένο ζώο. Οι υπόλοιποι λογικά ακόμα την ψάχνουν.  Αναρωτιέστε πού κρύβεται;

Έχει γίνει “ένα” με τους βράχους, καθιστώντας έτσι δύσκολο τον εντοπισμό της με την πρώτη ματιά.

Tip: Οι λεοπαρδάλεις του χιονιού καλύπτουν μια απόσταση περίπου 25 μιλίων σε μια νύχτα.

οπτική ψευδαίσθση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις