Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Πέθανε H ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά: Ήταν η γιαγιά της Ερατούς στους «Ψίθυρους Καρδιάς» και η θεία Oρτανσία του «Δόγκανου»


 Πέθανε σε ηλικία 91 ετών η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει λόγο για «μια αγωνίστρια του λαού, ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους».

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματείου μας… Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας, η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ… Σ΄ ευχαριστούμε για όλα».


Η γνωστή ηθοποιός είχε παίξει σε πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Εκείνες και εγώ» με τον Γιάννη Μπέζο που υποδυόταν τη θεία Ορτανσία, αλλά και στους «Ψίθυρους καρδιάς» που έκανε τη γιαγιά της Ερατούς (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις