Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

H Pωσία «απάντησε» στην Δύση: Εκτόξευση της παραγωγής των υπερ-υπερηχητικών πυραύλων Kh-47M2 Kinzhal - Μέχρι και 50 φορές η άνοδος στην βιομηχανική παραγωγή οπλικών συστημάτων με εντολή Κρεμλίνου


 Η Rostec αύξησε την παραγωγή υπερ-υπερηχητικών πυραυλικών συστημάτων Kinzhal σε πολύ υψηλό βαθμό όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας, Σεργκέι Τσεμέζοφ, στον αέρα του προγράμματος Military Acceptance στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda.

“Στην αρχή δεν χρειαζόμασταν τέτοια ποσότητα. Τώρα όμως πρέπει να την αυξήσουμε“, πρόσθεσε απαντώντας ουσιαστικά η Ρωσία στην Δύση που στο Μόναχο έχει τραβήξει “κόκκινη γραμμή” κατά της Ρωσίας ενώ επίσης έδωσε εντολή για αποστολή νέων οπλικών φορτίων στο Κίεβο.

Ο υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal, σύμφωνα με τους προγραμματιστές του, είναι εγγυημένο ότι θα ξεπεράσει όλα τα υπάρχοντα συστήματα εναέριας και πυραυλικής άμυνας, παρέχοντας πυρηνικές και συμβατικές κεφαλές με εμβέλεια έως και δύο χιλιάδων χιλιομέτρων με ταχύτητες που αγγίζουν τα 12 μαχ!

Οι πύραυλοι Kinzhal είναι ικανοί να κάνουν ελιγμούς και να πετούν κατά μήκος απρόβλεπτων τροχιών ενώ ήδη με αυτούς είναι εξοπλισμένα τα μαχητικά MiG-31K.

Μπορούν να χτυπήσουν και να αφανίσουν στην κυριολεξία, με σχετική ευκολία μάλιστα, κάθε στόχο διαπρνώντας κα΄θε σύστημα αεράμυνας.

Στο φουλ οι πολεμικές μηχανές

Ο Chemezov πρόσθεσε ότι η Rostec παράγει μεγάλο αριθμό προϊόντων για το Υπουργείο Άμυνας.

«Ο όγκος παραγωγής στρατιωτικών προϊόντων έχει αυξηθεί σημαντικά, σε ορισμένες περιπτώσεις πάνω από 50 φορές», πρόσθεσε ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας, σημειώνοντας ότι η μεγάλη ανάπτυξη αφορά πρωτίστως τα πυρομαχικά.

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα της εντολής που έχει πέσει από το Κρεμλίνο προκειμένου να παραχθούν όσα περισσότερα οπλικά συστήματα γίνεται.

Από απλές σφαίρες μέχρι άρματα και πύραυλοι τελευταίας γενιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις