Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ντουμπάι: Συνέλαβαν φιναλίστ - influencer γνωστού ρεάλιτι


 H φιναλίστ της 4ης σεζόν του βρετανικού «Love Island», Καζ Κρόσλι, συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως ύποπτη για αδικήματα σχετιζόμενα με ναρκωτικά και θα κρατηθεί σε φυλακή του Ντουμπάι για τουλάχιστον τρεις μήνες

Η 27χρονη σταρ του reality, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, ενδιάμεση στάση του ταξιδιού της για την Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με φίλο της, που μίλησε στην The Sun: «Η Κρόσλι ανυπομονούσε να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη, τόπο καταγωγής της μητέρας της, όπου παρείχε εθελοντική εργασία και ξαφνικά μαραζώνει σε μια φυλακή του Ντουμπάι. Όλοι ξέρουν πόσο αυστηροί είναι οι νόμοι για τα ναρκωτικά εκεί. Πρέπει να είναι τρομοκρατημένη. Είχε σταματήσει στο Άμπου Ντάμπι για να αλλάξει αεροπλάνο με ανταπόκριση για την Ταϊλάνδη, αλλά το όνομά της προφανώς σήμανε συναγερμό.»

Οι αρχές στο Ντουμπάι δεν έχουν επιβεβαιώσει τον λόγο της σύλληψης της Κρόσλι, αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια η influencer, φορώντας ένα πορτοκαλί μίνι φόρεμα, καταγράφηκε σε βίντεο να κρατά κλειστό το ένα ρουθούνι της, καθώς σνίφαρε κοκαίνη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Ντουμπάι. Απ΄ό,τι φαίνεται, οι αρχές των ΗΑΕ εξακολουθούσαν να ερευνούν το παλιό βίντεο.

Ήταν τότε η εποχή που ορδές από influencers συνέρρεαν στο Ντουμπάϊ για να ξεφύγουν από τους περιορισμούς του Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ισχυριζόμενοι ότι ήταν εκεί για δουλειά, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του lockdown. Η Κρόσλι ήταν μία απ΄αυτούς.

Η Κρόσλι συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε φυλακή του Ντουμπάι, όπου φέρεται να της απαγορεύθηκε να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της, αλλά της επετράπη να στείλει ένα μόνο email. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε: «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές μετά τη σύλληψη ενός Βρετανού υπηκόου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις