Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Οπτική Ψευδαίσθηση: LAGRE - Βρες αυτή τη λέξη σε 10 δευτερόλεπτα


Σας αρέσουν οι οφθαλμαπάτες και τα τεστ παρατηρητικότας; Τότε αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα σας ξετρελάνει. Ο εγκέφαλος μπερδεύεται όταν βλέπει εικόνες σαν κι αυτές και είναι λογικό. Είναι δύσκολο κανείς να συγκεντρωθεί και να διακρίνει με την πρώτη ματιά το αντικείμενο που καλείται να εντοπίσει. Σε κάθε περίπτωση, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αναζωογονούν το μυαλό, εξασκούν την παρατηρητικότητα, μειώνουν το επίπεδο άγχους, ενώ ενισχύεται και η βραχυπρόθεσμη μνήμη.

Στη συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση πρέπει να είστε πολύ παρατηρητικοί.  Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το μυαλό σας με αυτό το διασκεδαστικό τεστ.

Η πρόκληση είναι να βρείτε τη λέξη «large» (μεγάλο) στην παρακάτω εικόνα. Είσαι έτοιμοι;

Έχετε μόνο 10 δευτερόλεπτα. Μόνο όσοι έχουν κοφτερό μυαλό και δουν προσεκτικά την εικόνα θα τα καταφέρουν μέσα στο χρονικό όριο. Ας ξεκινήσουμε!

οπτική ψευδαίσθηση

Συγχαρητήρια σε όλους όσους μπόρεσαν να βρουν τη λέξη «large» μέσα στον καθορισμένο χρόνο. Όσοι δεν τα κατάφεραν, να μην το βάλουν κάτω. Συνεχίζοντας να λύνετε όλο και περισσότερες οπτικές ψευδαισθήσεις και εγκεφαλικά παζλ, θα δείτε ότι η ικανότητά σας να δίνετε προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες θα βελτιώνεται.

Spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Έπρεπε να “αλιεύσετε” τη λέξη «large» ανάμεσα σε πολλές που ήταν ανορθόγραφα γραμμένες, δηλαδή «lagre». Για όσους δεν βρήκαν τη λέξη, ακολουθεί η λύση.

οπτική ψευδαίσθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις