Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος Καρανικόλας: Ο Ιερώνυμος και το τατουάζ - Το παρασκήνιο πίσω από τη Mεταγραφή στη ΝΔ


 Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι η… μεταγραφή του Σπύρου Καρανικόλα στη Ν.Δ. ήταν κάτι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και τ. εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου στην εσωκομματική μάχη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.

Επειδή όμως γνωρίζετε ότι το πάθος μου είναι να κάνω πού και πού ρεπορτάζ, έμαθα ότι η μετακίνησή του είχε αρκετό παρασκήνιο. Καθώς οι συζητήσεις για ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία δεν έγιναν τον τελευταίο καιρό αλλά εδώ και μήνες. Οι δε επαφές του είχαν γίνει με κορυφαίο πρόσωπο που κατοικοέδρευε στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, ενδιαφέρον για την ένταξή του στη Ν.Δ. είχε δείξει και κορυφαίο πρόσωπο της Ιεραρχίας, όπως είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, το οποίο έδωσε και την ευλογία του.

Μπορεί να μην ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μαξίμου, η συμμετοχή του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, αλλά το ενδιαφέρον του Καρανικόλα ήταν να κατέβει στην Α’ Αθηνών. Φαίνεται πως σε αυτή τη φάση εκτιμήθηκε ότι ίσως είναι καλύτερο να συνταχθεί ως… απλός στρατιώτης και η όποια αξιοποίηση να γίνει μετά. Κάποιοι έλεγαν ότι η Ν.Δ. δεν ήθελε να προκαλέσει το ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του και επέλεξε τον πολιτικό πολιτισμό.

Κάτι βέβαια που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ επιτιθέμενο μέσω διαρροών στον Καρανικόλα, ακόμη και για το… τατουάζ που είχε κάνει κάποτε, το οποίο έγραφε «Κίνημα Αλλαγής». Οπως ανέφεραν, από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ… δρόμος! Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι αντίστοιχο «τατουάζ» εκείνη την περίοδο είχε κάνει και ο τότε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής σήμερα του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις