Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Μαγκιά κλανια και κωλος φιλιστρινι... ΣΥΡΙΖΑ: Αναδίπλωση Πολάκη META το αυστηρό μήνυμα της ηγεσίας και αποκλιμάκωση της έντασης (TOΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!)


 Προς λήξη θεωρεί η Κουμουνδούρου ότι οδεύει το θέμα Πολάκη, μετά την δεύτερη ανάρτηση του βουλευτή καθώς βλέπουν σε αυτήν αναδίπλωση και χαμήλωμα των τόνων. Κάτι που αποδίδουν στο αυστηρό μήνυμα της Κουμουνδούρου πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων «έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά». Κοινώς, αναφέρουν από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε το μήνυμα πως εκβιασμοί για τα ψηφοδέλτια δεν γίνονται ανεκτοί.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αρχική του ανάρτηση σύμφωνα με την οποία ούτε η δική του υποψηφιότητα ισχύει μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» με την υποψηφιότητα Χαιρετάκη, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε δείχνοντας πως έλαβε το μήνυμα της ηγεσίας.

Στη νέα ανάρτηση, σημειώνει πως χθες στην Πολιτική Γραμματεία η συλλογική απόφαση αφορούσε 6 υποψηφίους στα Χανιά, αλλά παρέπεμψε το θέμα προς λύση στα όργανα του κόμματος και πρόσθεσε: «Αυτά και τέλος μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων, γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Με άλλα λόγια στην νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο δεν επανέλαβε τις απειλές σε σχέση με τη δική του υποψηφιότητα, αλλά έδωσε σήμα ότι παραμένει «παρών» στη συστράτευση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αναστάτωσης – επί της ουσίας η κίνηση Πολάκη επισκίασε την δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων –  και μετά την απάντηση της Κουμουνδούρου,  στους λογαριασμούς των σόσιαλ μήντια του Αλέξη Τσίπρα αναρτήθηκε βίντεο και φωτογραφίες από χαλαρή βουτιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο με το μήνυμα «μια χειμερινή βουτιά πριν βουτήξουμε στα δύσκολα». Όχι τυχαία. Αντιθέτως, φάνηκε να περιέχει μήνυμα για το ποιος είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και έχει τον έλεγχο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος.

Στο μεταξύ το θέμα της υποψηφιότητας του Μανώλη Χαιρετάκη φαίνεται πως πλέον «καίγεται» ύστερα από την στάση του βουλευτή Χανίων ενώ στην πραγματικότητα το θέμα του 6ου υποψηφίου, πριν την παρέμβαση του Πολάκη, είχε μείνει ως εκκρεμότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις