Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Καθηγητής του MIT: «Αποσύρετε άμεσα τα εμβόλια κατά της Covid-19 γιατί προκαλούν σοβαρές βλάβες στους νέους» «Ανιχνεύσαμε μια αύξηση 25% στις κλήσεις με διάγνωση ”καρδιακή ανακοπή”»!


 Πληθαίνουν οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, όπως ο καθηγητής του MIT και ειδικός σε θέματα ασφάλειας φαρμάκων Retsef Levi, που ζητούν την άμεση αναστολή των εμβολίων κατά της Covid-19, υποστηρίζοντας ότι προκαλούν «πρωτοφανή βλάβη» σε νέους.

«Γυρίζω αυτό το βίντεο για να μοιραστώ την πεποίθησή μου ότι αυτή τη στιγμή, όλα τα προγράμματα εμβολιασμού κατά της Covid-19 θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως», είπε ο Levi.

«Θα πρέπει να σταματήσουν γιατί απέτυχαν εντελώς να εκπληρώσουν οποιαδήποτε από τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις τους σχετικά με την αποτελεσματικότητα.

Και το πιο σημαντικό θα πρέπει να σταματήσουν λόγω των αυξανόμενων και αδιαμφισβήτητων αποδεικτικών στοιχείων ότι προκαλούν ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο βλάβης, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων νέων και παιδιών».

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Ανιχνεύσαμε μια αύξηση 25% στις κλήσεις με διάγνωση ”καρδιακή ανακοπή” στις ηλικίες 16-39 στο 1ο μισό του 2021! Ακριβώς όταν η εκστρατεία εμβολιασμού ξεκίνησε στο Ισραήλ….

Μια μικρότερη αύξηση ανιχνεύθηκε επίσης στις μεγαλύτερες ηλικίες! Επιπλέον, ανιχνεύσαμε επίσης μια στατιστικά σημαντική προσωρινή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των δόσεων του εμβολίου της Pfizer που χορηγήθηκαν σε αυτόν τον πληθυσμό και του αριθμού των κλήσεων στο ΕΚΑΒ με διάγνωση ”Καρδιακή ανακοπή”.

Παραδόξως, δεν ανακαλύψαμε καμία στατιστικώς σημαντική συσχέτιση με τον αριθμό των λοιμώξεων από covid-19 στην διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου…

Ζητήσαμε μια άμεση ενδελεχή έρευνα από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να διερευνήσει ποιοι είναι οι υποκείμενοι αιτιολογικοί μηχανισμοί αυτής της παρατηρούμενης αύξησης στις κλήσεις για καρδιακή ανακοπή. Τέτοια ενδελεχής έρευνα δεν διεξήχθη ποτέ.

Τώρα πια πιστεύω πως τα αθροιστικά αποδεικτικά στοιχεία είναι αδιάσειστα και επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας ότι τα mRNA εμβόλια όντως προκαλούν αιφνίδια καρδιακή ανακοπή ως ένα επακόλουθο προκλητής από το εμβόλιο μυοκαρδίτιδας!

Μια άλλη μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Harvard ανίχνευσε στο αίμα παιδιών με προκλητή από το εμβόλιο μυοκαρδίτιδα μια ολόκληρη ακίδα, κάτι που αποτελεί ακόμη μια ένδειξη του υποκείμενου μηχανισμού βλάβης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα μια πολύ ανησυχητική αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Μοριακός Βιολόγος  Παναγιώτης Πολυκρέτης, αναφορικά με τα εμβόλια κατά της covid-19, όπου είπε ότι μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1101 θανάτους αθλητών, όσους είχαμε όλους μαζί την περίοδο 1966-2004.

Δηλαδή οι θάνατοι σε αθλητές μέσα σε ένα έτος που έλαβαν χώρα οι μαζικοί, αναγκαστικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19, ήταν ίσοι σε αριθμό με τους θανάτους μία περιόδου 38 ετών, όπου φυσικά δεν υπήρχαν αυτοί οι εμβολιασμοί.

Tα νούμερα δεν λένε ψέματα ποτέ. Κάτι συμβαίνει και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και επιμελώς.

Ο κ. Πολυκρέτης έκανε ειδική μνεία και στο «θανατικό που παρατηρείται στους αθλητές γιατί  για πρώτη φορά πάλι στην βιβλιογραφία την επιστημονική γράφτηκαν αυτά τα δεδομένα (σ.σ. τα νεότερα δεδομένα)».

«Από τον Γενάρη του 2021 έχουν πάθει καρδιακή ανακοπή 1598 αθλητές, οι 1101 εκ των οποίων πεθάναν. Και συγκρίνουμε αυτό τον αριθμό με μια δημοσίευση που έγινε το 2006 και καταμετρούσε τους αθλητές που πάθανε καρδιακές προσβολές από το 1966 μέχρι το 2004.

Πεθάναν 1100 άτομα, ο ίδιος αριθμός, δηλαδή που μας κάνει ένα μέσο όρο 29 ατόμων το χρόνο». Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σε ένα χρόνο είχαμε τον ίδιο αριθμό θανάτων σε διάστημα 38 ετών, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις