Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Αυστριακός συνταγματάρχης: «Είναι εύκολο να στέλνει το NATO στρατό στην OYKPANIA – Βγάζουν την στολή και υπογράφουν ως μισθοφόροι»! (βίντεο) «Αυτοί θα χειριστούν και τα άρματα μάχης»


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου,

ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και να θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

Η ερώτηση έγινε στα πλαίσια συνέντευξης στο AIES Institute.

Η ομολογία του Αυστριακού συνταγματάρχη επιβεβαιώνει αυτό που από την αρχή του πολέμου είχε αναφέρει το pronews.gr ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στρατιώτες δυτικών στρατών στην Ουκρανία οι οποίοι και χειρίζονται όλα τα δυτικά οπλικά συστήματα. Αυτό εξηγεί την άριστη χρήση τους αλλά και το πως ακόμα οι Ουκρανοί παρά τις τεράστιες απώλειες που έχουν υποστεί συνεχίζουν να είναι λειτουργικοί.

Ο Αυστριακός συνταγματάρχης με λίγα λόγια εξήγησε πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί μία ΝΑΤΟϊκή δύναμη για την Ουκρανία.

Οι στρατιώτες υπογράφουν παραίτηση από τους Στρατούς τους και εν συνεχεία υπογράφουν ως μισθοφόροι σε κάποια εταιρεία για να μην υπάρχει επίσημη εμπλοκή των κυβερνήσεών τους.

Είναι σαφές ότι η ίδια τακτική θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από την Δύση ειδικά τώρα που το Κίεβο δεν βρίσκει άνδρες για στρατολόγηση.

Πρόκειται για έαν ακήρυκτο Γ’ ΠΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις