Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει ιστορία η Α. Ντρισμπιώτη - NEO PEKOP και δηλώσεις ουσίας!

 


Η αθλήτρια αποφάσισε μόλις χθες το βράδυ να συμμετέχει στην διοργάνωση και να δοκιμάσει σε τι κατάσταση βρίσκεται!

Η ξεχωριστή προσωπικότητα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε για άλλη μια φορά. Από τις επιδόσεις που ξαναγράφουν τα βιβλία για τα όρια του αθλητισμού, αλλά και από δηλώσεις όπως αυτή που αναφέρθηκε στα παιδιά. Φαίνεται πως η Αντιγόνη έχει σηκώσει το γάντι και θέλει να αφήσει το στίγμα της με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία. Ίσως να είναι αυτή η κινητήριος δύναμη που την κάνει να βγάζει “φτερά” στα πόδια…!

Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας έδωσε ταχύτατο ρυθμό, τον οποίο ανέβασε σταδιακά.

Αποτέλεσμα; Είναι η πιο γρήγορη αθλήτρια στην κατηγορίας της για φέτος στον κόσμο είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία σημείωσε μία εκπληκτική επίδοση στα 3000μ βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ενώ με το 12.18.26 που σημείωσε έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Μάλιστα η 39χρονη Ολυμπιονίκης κατέρριψε ο δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 12.21.43 από τη διοργάνωση του 2022.

«Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά“, είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε :

“Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό», είπε στις δηλώσεις της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις