Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Pουμάνα βουλευτής ισχυρίζεται ότι ο σεισμός της Tουρκίας είναι σκόπιμη προειδοποίηση για να συμβαδίσει με την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης


 Μία Ρουμάνα βουλευτής απηύθυνε μια έκτακτη κατηγορία κατά της Δύσης, ισχυριζόμενη ότι προκάλεσαν εσκεμμένα τον τεράστιο σεισμό στην Τουρκία, ως προειδοποίηση να μην απομακρυνθεί από την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.

Η γερουσιαστής Diana Șoșoacă, του Πολιτικού Κόμματος SOS Ρουμανίας, εξέφρασε παθιασμένα σχόλια νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ισχυριζόμενη ότι τα ίδια συμφέροντα πίσω από τους πειραματικούς εμβολιασμούς του COVID και τον πόλεμο της Ουκρανίας, ήταν επίσης υπεύθυνα για τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

«Για τρία χρόνια βιώνουμε μια πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών σε όλο τον κόσμο, είτε μέσω υποτιθέμενων πανδημιών και η επικείμενη ανάγκη να χρησιμοποιηθούν μη δοκιμασμένα εμβόλια που σκοτώνουν ανθρώπους», ξεκίνησε η Șoșoacă...«Ή μέσω πολέμων που μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά αναδιατάσσουν τη διεθνή πολιτική, ευθυγραμμίζουν εκ νέου τους πόλους εξουσίας και αλλάζουν τα σύνορα. Έχουμε ζήσει για να είμαστε μάρτυρες της παραγωγής σεισμών κατά εντολή, που είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στην Τουρκία από τους μεγαλύτερους του κόσμου που αντιπαθούσαν παντελώς τη σύσταση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρόεδρο της Τουρκίας».

 

Η Șoșoacă ισχυρίστηκε ότι ήταν τα αμερικανικά «γεωλογικά όπλα» προκάλεσαν τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία και τη Συρία που σκότωσε πάνω από 40.000 ανθρώπους.

Η Șoșoacă υποστήριξε ότι το ΝΑΤΟ ήταν «βαθιά διαταραγμένο» από την προσπάθεια της Τουρκίας να μεσολαβήσει στη σύγκρουση στην Ουκρανία, να εμποδίσει τη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την περιφρόνηση του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από τον Ερντογάν, Klaus Schwab.

«Όμως, κανείς δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να πεθάνουν άνθρωποι, τόσοι άνθρωποι, και με τόσο τρομερό τρόπο. Και είναι απλώς μια προειδοποίηση, γιατί δεν ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας», είπε.

Τόνισε επίσης πώς «24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία».

«Είναι πολύ σαφές ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν τιμωρήθηκε για το θάρρος, την αξιοπρέπεια και την τιμή του και για την εγγύτητά του με τη Ρωσική Ομοσπονδία, στην πραγματικότητα μια θέση ουδετερότητας και μεσολάβησης για την ειρήνη», είπε. «Επιπλέον, είναι επιθυμητό να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου από την Ουκρανία, όπου εκπρόσωποι πολλών χωρών έχουν ήδη αρχίσει να φωνάζουν ενάντια στον δεσποτισμό και τις εντολές που έδωσε ο Πρόεδρος Zelensky, σαν να κυβερνά τον κόσμο και κάποιος είναι υποχρεωμένος να στείλει όπλα και να συμμετάσχει στον πόλεμο του, σε έναν πόλεμο όπου θυσίασε τους δικούς του ανθρώπους και κατέστρεψε ολόκληρη τη χώρα του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια δεκαετία νωρίτερα, ο ισλαμιστής Hamza Yusuf, προειδοποίησε ότι η Τουρκία θα τιμωρηθεί επίσης από τα δυτικά συμφέροντα επειδή απελευθερώθηκε από το σύστημα υποτέλειας του χρέους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως συνέβη σε χώρες χωρίς χρέη όπως η Λιβύη .

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ομιλίας της Șoșoacă:

Αγαπητοί συνάδελφοι Γερουσιαστές,

Εδώ και τρία χρόνια βιώνουμε μια πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών σε όλο τον κόσμο, είτε μέσω υποτιθέμενων πανδημιών και της επικείμενης ανάγκης για ένεση μη δοκιμασμένων εμβολίων που σκοτώνουν ανθρώπους, είτε μέσω πολέμων που μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά αναδιοργανώνουν τη διεθνή πολιτική, ευθυγραμμίζουν εκ νέου τους πόλους εξουσίας και αλλάζουν σύνορα. Έχουμε γίνει μάρτυρες της παραγωγής σεισμών κατά εντολή, που είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στην Τουρκία από τους μεγαλύτερους του κόσμου που αντιπαθούσαν παντελώς τη σύσταση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

Επιπλέον, η θέση ουδετερότητας του και του μεσολαβητή στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, τους ενόχλησε βαθιά, ειδικά από τη στιγμή που η Τουρκία είναι η δεύτερη μεγάλη δύναμη από στρατιωτική άποψη εντός του ΝΑΤΟ. Η θέση του να εμποδίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, η ομιλία του στο Νταβός, καθώς και η χειρονομία της αποχώρησης στη μέση της συνέντευξης Τύπου, αψηφώντας τον Schwab, δεν έμειναν χωρίς απόηχο στον ψυχρό κόσμο των ηγετών του κόσμου. Όμως, κανείς δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να πεθάνουν άνθρωποι, τόσοι άνθρωποι, και με τόσο τρομερό τρόπο. Και είναι απλώς μια προειδοποίηση, γιατί δεν ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας.

150 μετασεισμοί καταστροφικού σεισμού, ο δεύτερος μεγαλύτερος από τον πρώτο, χωρίς να υπάρχει επίκεντρο, η περιοχή να διεγείρεται τεχνητά, τα γεωλογικά όπλα να υπάρχουν για πολύ καιρό, να έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα χωρίς να προκληθούν πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα . Τώρα, έχει γίνει πράξη. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τον χάρτη της Τουρκίας, θα δούμε ότι είναι αυλακωμένος από αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου, αυτός είναι ουσιαστικά ένας από τους στόχους: η καταστροφή τους. Όμως, 10 δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση του λεγόμενου σεισμού, οι Τούρκοι έκλεισαν αυτούς τους αγωγούς. Επιπλέον, 24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία. 5 ημέρες πριν από την εμφάνισή του, το ρουμανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για Ρουμάνους πολίτες στην Τουρκία, αν και δεν υπήρχε κίνδυνος, όπως και άλλες χώρες. Σκοτώνοντας ανθρώπους, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Οι χάρτες που εμφανίζονται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν ότι δεν υπήρχε επίκεντρο, αλλά μια γραμμή με χιλιάδες σεισμούς. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν μια πιθανή «εγκληματική επέμβαση» (διαβάστε εμπλοκή άλλου κράτους στην πυροδότηση του πρώτου σεισμού), που ακολούθησε αργότερα μια αλυσιδωτή αντίδραση μετά την αποσταθεροποίηση των τεκτονικών πλακών στην περιοχή.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν τιμωρήθηκε για το θάρρος, την αξιοπρέπεια και την τιμή του και για την εγγύτητά του με τη Ρωσική Ομοσπονδία, στην πραγματικότητα μια θέση ουδετερότητας και μεσολάβησης για την ειρήνη. Επιπλέον, είναι επιθυμητό να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου από την Ουκρανία, όπου εκπρόσωποι πολλών χωρών έχουν ήδη αρχίσει να φωνάζουν ενάντια στον δεσποτισμό και τις εντολές που έδωσε ο Πρόεδρος Zelensky, σαν να κυβερνά τον κόσμο και κάποιος είναι υποχρεωμένος να στείλει όπλα και να συμμετάσχει σε τον πόλεμο του, σε έναν πόλεμο όπου θυσίασε τους δικούς του ανθρώπους και κατέστρεψε ολόκληρη τη χώρα του. Όποιος μιλάει για ειρήνη τίθεται στον πόλο της ύβρεως και επιτίθεται από όλες τις πλευρές. Αυτό συνέβη στη Ρουμανία όταν ξεκίνησα τη μοναδική πρωτοβουλία «Ουδετερότητα για τη Ρουμανία. Η ειρήνη από το Βουκουρέστι». Όλοι όρμησαν πάνω μου, αν και τώρα, μετά από ένα χρόνο πολέμου, Σχεδόν όλοι λένε όλα όσα είπα και υποστήριξα από την αρχή, υποστηρίζοντας τώρα ότι είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των ιδεών. Λογοκλοπές! Φαρισαίοι! Ιούδας!

Εξαιτίας σας, άνθρωποι πέθαναν και συνεχίζουν να πεθαίνουν, όλοι έχετε χέρια βαμμένα με το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων που σκοτώθηκαν για τα συμφέροντα κάποιων τρελών που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Δυστυχώς, σε επίπεδο ρουμανικής ηγεσίας, έχουμε μόνο ανίκανους, ηλίθιους, λογοκλοπείς, κλέφτες, ληστές, εγκληματίες, δειλούς, προδότες, και η λίστα συνεχίζεται. Αυτοί οι ανίκανοι, βραβευμένοι από ξένες χώρες για τα ειδικά πλεονεκτήματα στην υποστήριξή τους, αλλά σε βάρος της Ρουμανίας, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να μετατρέψουν τη Ρουμανία από ένα ουδέτερο, κυρίαρχο κράτος σε ένα δουλοπρεπές και επιθετικό κράτος, μέσω του οποίου ορισμένες μεγάλες δυνάμεις μπορούν να ασκήσουν πολεμικές ενέργειες και να μετατρέψουν τους Ρουμάνους σε κανονιοτροφή προς όφελος των άλλων. Ιούδα, θα σε σταματήσουμε με κάθε ρίσκο και με οποιοδήποτε κόστος! Αφήστε τη Ρουμανία να είναι κυρίαρχη και ουδέτερη! Δεν μας ενδιαφέρουν οι πόλεμοι κανενός. Πάντα υπερασπιζόμασταν το έθνος και τη γη μας και δεν έχουμε επιτεθεί σε κανέναν. Πρέπει να ξέρετε, ήμασταν πάντα στο στρατόπεδο των χαμένων, ακόμα και όταν το στρατόπεδο κέρδιζε. Πάντα πληρώνουμε. ΑΡΚΕΤΑ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ! Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΦΥΓΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ! Είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι σε αυτό το σημείο τα πράγματα σε διεθνές επίπεδο έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, οι ανόητοι παίζουν ως Θεοί και νομίζουν ότι έχουν κερδίσει το παιχνίδι.

Αιτία αυτών των παρανοημένων και ψυχοπαθών ανθρώπων που προκαλούν πολέμους και κατακλυσμούς χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά όπλα, εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε απλώς αριθμοί από τους οποίους μπορούν να απαλλαγούν. Είναι επιτακτική ανάγκη όλα τα έθνη, οι λαοί του κόσμου, να ξεσηκωθούν μαζί, να ξυπνήσουν από την καθημερινή άνεση και ανεμελιά, και όπως το 1848 θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση από τον ζυγό των ψυχοπαθών, των παράνοων ανθρώπων που κλέβουν την ευτυχία μας και τον όμορφο κόσμο στον οποίο ζούμε. Γι’ αυτό προτρέπω όλους εσάς που θέλετε ακόμα να ζήσετε σε έναν κόσμο του Θεού, και όχι του Σατανά, σας προτρέπω να ξεσηκωθείτε για να πολεμήσετε, σε μια παγκόσμια εξέγερση για να ελευθερώσετε όλους μας και να καταστρέψουμε αυτούς τους εχθρούς, γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ TALION!

πηγή infowars.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις