Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Παραμένει στο κρατητήριο η Super Κική: Κατηγορείται για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης Τι καταγγέλει 37χρονος άνδρας που μήνυσε την influencer και δύο φίλες της

 


Κώστας Παπαδόπουλος

Κρατούμενοι στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης παραμένουν η influencer «Σούπερ Κική» και δύο ακόμη φίλες της,

με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις γυναίκες θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή αύριο Πέμπτη (23/2), μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ένας 37χρονος. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/2), όταν στην περιοχή του Ζωγράφου συναντήθηκαν ο 37χρονος με την πρώην σύντροφο του και φίλη της γνωστής influencer. Με βάση την καταγγελία του άνδρα, ένα άγνωστο σε αυτόν άτομο του επιτέθηκε και τον χτύπησε προκαλώντας του τραυματισμούς στο πρόσωπο, στα χέρια και στο σώμα. Από την πλευρά τους οι τρεις γυναίκες υποστηρίζουν ότι το άτομο αυτό απλά προσέτρεξε σε βοήθεια τους, καθώς ο 37χρονος ήταν αυτός που προηγουμένως είχε επιτεθεί στη φίλη της «Σούπερ Κικής».

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και όταν διαπιστώθηκε ότι και οι δύο πλευρές είχαν πρόθεση να υποβάλλουν μηνύσεις εκατέρωθεν, τότε οδηγήθηκαν όλοι στο Α.Τ. Ζωγράφου αρχικά κι από εκεί για κράτηση στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης. Αν και η αρχική εικόνα ήταν ότι θα πέρναγαν από την αυτόφωρη διαδικασία το πρωί της Τρίτης (21/2), τελικά λόγω του κατηγορητηρίου θα ακολουθηθεί η διαδικασία της κυρίας ανάκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις