Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμός στην Tουρκία: Pεπόρτερ έκρυψε το μικρόφωνό του για να μην ακουστούν διαμαρτυρίες κατά του Ερντογάν - Πλήθος αντιδράσεων στο Twitter


 Οι έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ συνεχίζονται, μ’ έναν δημοσιογράφο να προσπαθεί να αποτρέψει έναν άνδρα που διαμαρτυρόταν ότι έχει μείνει χωρίς ρεύμα για έξι μέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Sertaç Murat Koç μετέδιδε το ρεπορτάζ του για τον τηλεοπτικό σταθμό TV100 από την πόλι Αντιγιαμάν στην ανατολική Τουρκία η οποία χτυπήθηκε από τους θηριώδεις σεισμούς που άφησαν πίσω τους πάνω από 28.000 νεκρούς. Εκείνη την ώρα, ένας άνδρας εμφανίζεται διαμαρτυρόμενος για όλα όσα βιώνει λέγοντας πως «δεν έχουμε ρεύμα έξι μέρες, δεν έχουμε σκηνές».

Της σκηνής αυτής ακολουθεί η κίνηση του δημοσιογράφου να κρύψει το μικρόφωνό του για να μην ακουστούν οι διαμαρτυρίες ζητώντας από τον πολίτη να φύγει από το πλάνο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο, με χρήστες του Twitter να καταφέρονται τόσο κατά του δημοσιογράφου, όσο και κατά του καναλιού που έκοψε τη ζωντανή σύνδεση.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

«Sertac Murat Koc. Ας το γράψουμε εδώ για να μην ξεχαστεί. Ντροπή και σε σένα».

«Ένας από αυτούς που θα τους φτύσουν στα μούτρα όταν βγουν μια μέρα αύριο».

«Sertac Murat Koc. Πόσα χρήματα παίρνετε το μήνα; Για πόσα χρήματα μπορείς να κάνεις αυτό το αίσχος;»

«Sertac Murat Koç. Μην ξεχνάτε αυτό το όνομα, φυσικά, ο λογαριασμός θα έρθει. @tv100. Ντροπή σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις