Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ερωτήματα και απορίες - Πόσο δίκιο έχει ο Π.Πολάκης; – Γιατί ο Α.Tσίπρας «Tράβηξε χειρόφρενο» στην εκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ;


 Γιατί ο Α.Τσίπρας θυσιάζει τον Π.Πολάκη και «τραβάει χειρόφρενο» στο κόμμα του, λίγες εβδομάδες ή ελάχιστους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές;

Κακά τα ψέματα, αν έκανε κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε πραγματική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση, ήταν μόνο ο βουλευτής Χανίων, Π.Πολάκης.

Τι είπε ο Π.Πολάκης; Αυτό που λένε οι περισσότεροι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Ν.Παππά: «Η Δικαιοσύνη έχει αλωθεί από τη ΝΔ και απλά εκτελεί εντολές».

Τι είπε για τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους των φιλοκυβερνητικών καναλιών ο Π.Πολάκης; Αυτό που υποστηρίζουν ΟΛΟΙ στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι «Έτσι και νικήσουν, πάλι δεν θα μπορέσουν να κυβερνήσουν γιατί δεν θα τους αφήσουν τα μεγάλα συμφέροντα».

Έχει δίκιο ο Π.Πολάκης;

Για τους δημοσιογράφους, ειδικά, όχι! Οι δημοσιογράφοι είναι οι «σφαίρες». Το όπλο το κρατάνε οι ιδιοκτήτες των καναλιών.

Ανοησία η στοχοποίηση των δημοσιογράφων ή μεγαλοδημοσιογράφων των καναλιών γιατί αυτοί είναι απλοί υπάλληλοι.

Ή συγγενείς εξ αγχιστείας  των στελεχών της ΝΔ.


Δηλαδή ευθύνεται η Σία Κοσιώνη που λέει αυτά που λέει; Σύζυγός της βέβαια είναι ο Κ.Μπακογιάννης, πεθερά η Ντόρα και συμπέθερος ο Κ.Μητσοτάκης, αλλά υπάρχει περίπτωση να εκφράζει με δική της πρωτοβουλία την πολιτική γραμμή του ΣΚΑΪ; 

Υπάρχει περίπτωση να λέει ο Αλαφούζος π.χ. «Θα είσαι αντικειμενική στο εξής» και αυτή να «αποθεώνει» τον Κ.Μητσοτάκη και να «κανονιοβολεί» (πάντα… «κομψά») τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αστεία πράγματα. Την επόμενη ημέρα -αν όχι την ίδια- θα δει την πόρτα της εξόδου, όπως έχει γίνει πλειστάκις στο παρελθόν σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.

Εκεί έκανε λάθος ο Π.Πολάκης και δημιουργεί απορίες ως προς την ειλικρίνεια των θέσεων του.

Δεν μπορεί «να κτυπάς το σαμάρι επειδή δεν μπορεί να κτυπήσεις τον γάιδαρο».

Και ο «γάϊδαρος» είναι τέσσερα-πέντε ονόματα.

Δεν ακούσαμε κάποια αναφορά σε αυτούς από τον βουλευτή Χανίων.

Από την άλλη, όταν τα έξι ιδιωτικά κανάλια δίνουν «συγχαρητήρια» στον Α.Τσίπρα (που τον «ξέσκιζαν» μέχρι χθες), για την διαγραφή της υποψηφιότητας Πολάκη στις επερχόμενες εκλογές, «τότε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια».

Συγκυβέρνηση και «όλα καλά»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις