Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ με Νταντσένκο THΣ AEK: Έπαθε Tριπλή ανακοπή και Nοσηλεύεται στην Eντατική!

 


Ο Όλεγκ Νταντσένκο που αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια, υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και οι γιατροί τον επανέφεραν με απινιδωτή! Νοσηλεύεται αυτή την ώρα στην εντατική.

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από την Ουκρανία και αφορά τον Όλεγκ Νταντσένκο! Ο Ουκρανός δεξιός μπακ ο οποίος είναι δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια, βρισκόταν με την ομάδα του σε προετοιμασία στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της χθεσινλης προπόνησης, λοιπόν, ο Νταντσένκο σωριάστηκε στο έδαφος, αφού υπέστη τριπλή καρδιακή ανακοπή.

Άμεσα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έτρεξε για να δει τι συμβαίνει, ενώ για καλή τους τύχη στην περιοχή διεξαγόταν συνέδριο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστρίας, στο οποίο συμμετείχαν γιατροί που είχαν απινιδωτή μαζί του και επανέφεραν στη ζωή τον Νταντσένκο, ο οποίος για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχε σφυγμό και ήταν κλινικά νεκρός!

Ο Νταντσένκο υπέστη τριπλή ανακοπή, ενώ άμεσα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην εντατική. Άπαντες περιμένουν νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, ελπίζοντας πως τα νέα θα είναι ευχάριστα από για τον Ουκρανό μπακ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις