Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στη Λάρισα - To Πάρκο Καινοτομίας, τα σουβλάκια και οι... Guns N’ Roses - «Τι θα με κεράσετε παιδιά;»

«Τι θα με κεράσετε παιδιά;» είπε ο πρωθυπουργός σε Λαρισαίους μαθητές σε σουβλατζίδικο - Όλα τα παραλειπόμενα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, για την προγραμματισμένη- εδώ και καιρό- περιοδεία του πρωθυπουργού. 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή της Λάρισας το πρωί της Παρασκευής, όπου τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και η διοίκηση του Συνεταιρισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το onlarissa, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννη Κουκούτση για τη μεγάλη συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία για τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης σκόρδου στην περιοχή.


Ο κ. Κουκούτσης δώρισε στον πρωθυποργό κρασί αλλά και… σκόρδα μαζί με ένα καλάθι τοπικών προϊόντων. «Για το κακό το μάτι, να μην σας πιάνει μάτι πρόεδρε…» είπαν όσοι ήταν εκεί.mitsotakis-larisa
mitsotakis-skorda
mitsotakis-skorda-

Μητσοτάκης σε ηλικιωμένο καπνιστή: «Πρέπει να κόψεις το τσιγάρο»

Επίσης, κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Λάρισας, σύμφωνα με το politic, ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε με τσιγάρο στο χέρι και του εξιστόρησε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, με τον πρωθυπουργό να τον ακούει προσεκτικά, λέγοντας του παράλληλα ότι πρέπει να κόψει το κάπνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις