Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

video - EMBOΛΙΑ... COVID 19... 8/2/2023. Ουάσιγκτον. Ακρόαση της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής με θέμα την προστασία του Λόγου από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και την μεροληψία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


 Katerina Doukoumopoulou

Όταν γίνονται οι σωστές ερωτήσεις και ειδικότερα... όταν ξέρεις ήδη την απάντηση σε αυτά που ρωτάς...

δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου "ξεράσουν" τα πάντα...

8/2/2023. Ουάσιγκτον. Ακρόαση της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής με θέμα την προστασία του Λόγου από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και την μεροληψία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το 1ο μέρος αφορούσε στην απόκρυψη στοιχείων απο το Twitter σχετικά με την υπόθεση του φορητού υπολογιστή του H.Biden. Στο παρακάτω βίντεο, μια εκ των εκπροσώπων του Κογκρέσου, η κ. Νancy Mace επικεντρώνεται στη λογοκρισία που επέβαλε η εν λόγω πλατφόρμα σε κορυφαίους επιστήμονες, όταν αυτοί δημοσίευαν επιστημονικά δεδομένα για την κόβιντ και τα 💉💉, στήνοντας, κυριολεκτικά, στον τοίχο μια πρώην ανώτερη υπάλληλο της πλατφόρμας, την Vijaya Gadde.

Εν κατακλείδι... οι τρεις πρώην υπάλληλοι του Twitter, που κλήθηκαν από την Επιτροπή, παραδέχτηκαν ότι η πλατφόρμα επανειλημμένως επέβαλε λογοκρισία, κατηγοριοποιούσε ως παραπληροφόρηση και κατέβαζε περιεχόμενο, γνωρίζοντας ωστόσο, ότι αυτό δεν παραβίαζε τις πολιτικές και τους όρους της...

(Εννοείται πως... η σύσταση μιας τέτοιας εγχώριας επιτροπής προς ανάκριση των ελληνικών χοαξάκηδων... αποτελεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας...) 

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσα 🐐🐐🐐πιστεύουν ακόμα ότι τα Ellinika Hoaxes και οι λοιποί συγγενείς τους υπάρχουν για να αποκαθιστούν την αλήθεια... Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις