Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Πίθηκος KANEI TATOYAZ σε άνθρωπο


 Ένας καλλιτέχνης από τη Βενεζουέλα και influencer προκάλεσε πρόσφατα διαμάχη στο διαδίκτυο, καθώς άφησε να του κάνει μόνιμο τατουάζ ένας μικρός πίθηκος.

Ο Funky Matas δεν είναι άγνωστος στα τατουάζ. Στην πραγματικότητα, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες υπογραφές με τατουάζ στην πλάτη του, πάνω από 220, αλλά το τελευταίο του κόλπο μπορεί να χαρακτηριστεί ασυνήθιστο, ακόμη και για τον ίδιο. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλη τη Νότια Αμερική αναφέρουν ότι ο γεννημένος στη Βενεζουέλα influencer εκπαίδευσε τον πίθηκο να χειρίζεται ένα πιστόλι τατουάζ και στη συνέχεια την άφησε να του κάνει τατουάζ στο πόδι του.

“Η πρόθεση με αυτό το τατουάζ ήταν να δημιουργήσω το λογότυπο του project NFTs που ξεκίνησα με τον συνεργάτη μου Andy Williams, το The F8 Club”, έγραψε ο Funky Matas στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Και ενώ το ίδιο το τατουάζ δεν ήταν το καλύτερο από άποψη ποιότητας, το γεγονός ήταν μια συναρπαστική ματιά στις δυνατότητες αυτών των εξαιρετικά ευφυών ζώων”.

Αυτό το ασυνήθιστο πείραμα έγινε viral στο διαδίκτυο αμέσως μετά την ανάρτηση ενός βίντεο και πυροδότησε μια έντονη συζήτηση. Ενώ κάποιοι χειροκρότησαν τον Funky Matas που ξεπέρασε τα όρια του τατουάζ και έδειξε στον κόσμο πόσο έξυπνοι είναι πραγματικά οι πίθηκοι, υπήρχαν και εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησε το ζώο για να τραβήξει την προσοχή.

Παρόλο που ο influencer πήρε όντως μεγάλη προσοχή για το πιο πρόσφατο κόλπο του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις γι’ αυτό το γεγονός, που εγγυώνται την ασφάλεια του πιθήκου και όλων όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων υγιεινής.

Μαϊμού τατουάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις