Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Τι γνωρίζουν οι Yπεύθυνοι Kηδειών και δεν το ξέρουμε

Στα 78 χρόνια, δεν είχαν ποτέ ένα 15χρονο που πέθανε από καρδιακή προσβολή. Τον Δεκέμβριο του 2022, είχαν 1 την εβδομάδα, για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Κανείς δεν μιλάει δημόσια γι’αυτό.

περίληψη των κυριότερων σημείων

Συνολικά, η επιχείρησή τους έχει αυξηθεί κατά 50% μετά την κυκλοφορία των εμβολίων και δεν είναι ανάλογο… οι νέοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των θανάτων.

Για παράδειγμα, οι θάνατοι πιλότων στη Southwest Airlines, έχουν εξαπλασιαστεί μετά την επιβολή των εμβολίων.

Η πηγή μου είπε ότι κανονικά θα έβλεπαν 1 θνησιγένεια/μήνα, πριν τα εμβόλια . Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, έβλεπαν έως και 12 θνησιγένειες το μήνα . Ωστόσο, σημείωσαν ότι πολλά νοσοκομεία θα απορρίψουν αυτές τις περιπτώσεις απευθείας και ΔΕΝ θα εμπλέξουν το γραφείο τελετών, επομένως βλέπουν μόνο ένα κλάσμα αυτών των θανάτων. Η πραγματική αύξηση θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη από την 12Χ αύξηση που παρατήρησαν.

Στα 78 χρόνια που δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση, δεν θυμούνται να έχουν δει ποτέ έναν 15χρονο να πεθαίνει από καρδιακή προσβολή. Τον Δεκέμβριο του 2022, είχαν 1 την εβδομάδα για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ..

Μια πολύ έμπειρη νοσοκόμα που συμβουλεύτηκα, δεν είχε ποτέ ακούσει για κάποιο 15χρονο με έμφραγμα σε ολόκληρη την καριέρα της. Τώρα, ακούει για αυτές τις περιπτώσεις σε τακτική βάση.

Αυτά τα γραφεία τελετών βλέπουν επίσης τους περίεργους «λαστιχιένιους» θρόμβους  που δεν έχουν ξαναδεί.

Ο ιατροδικαστής κλήθηκε και το επαλήθευσε, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα δημόσια από φόβο μήπως απολυθεί.

Βασικά, από το 2021, βλέπουν πολύ περίεργα πράγματα: θνησιγένειες, αριθμός «βρεθέντων νεκρών», υγιείς άνθρωποι με έμφραγμα και εγκεφαλικά, θρόμβοι αίματος κ.λπ. Δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι μια «αισθητή» διαφορά.

Όπως τα περισσότερα γραφεία τελετών, δεν μετρούν στατιστικά αλλά θυμούνται τα ανέκδοτα. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τα γεγονότα συμβαίνουν δυσανάλογα σε νεότερους (δηλαδή άτομα κάτω των 65 ετών).

Έτσι, εάν οι θάνατοι ηλικιωμένων αυξηθούν μόνο κατά 15%, αλλά οι νεότερες ηλικιακές ομάδες αυξηθούν κατά 100% ή περισσότερο, η συνολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες για όλες τις ηλικίες θα αυξηθεί μόνο μέτρια (καθώς οι νεότεροι πεθαίνουν σπάνια).

Επίσης, τα στατιστικά του CDC για το 2022, λένε ότι τα δεδομένα δεν αναφέρονται πλήρως λόγω καθυστερήσεων στην αναφορά . Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος με τους διευθυντές κηδειών είναι ένας τρόπος εκτίμησης του τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο…

Συμπέρασμα: όλοι γνωρίζουν τι το προκαλεί αυτό, αλλά όλοι φοβούνται να μιλήσουν. Για τους λίγους που μιλούν ανοιχτά, οι ιστορίες τους δεν καλύπτονται ποτέ από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Εάν τα παιδιά που πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή είναι 100 φορές πάνω από το φυσιολογικό, γιατί δεν το βλέπουμε στα στατιστικά της θνησιμότητας όλων των αιτιών για νέους;

Είναι απλό… Τα παιδιά κάτω των 16 ετών που πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή πριν από τον εμβολιασμό, είναι σχεδόν 0. Έτσι, ακόμη και μετά από 100 φορές αύξηση, εξακολουθεί να είναι αμελητέος αριθμός σε σύγκριση με τους συνολικούς θανάτους παιδιών από όλες τις αιτίες (από ατυχήματα, καρκίνο κ.λπ.).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να έχετε δραματικές αυξήσεις σε βασικές κατηγορίες θανάτων, παρόλο που τα ποσοστά θανάτου από όλες τις αιτίες για τη μεγαλύτερη κατηγορία δεν είναι σημαντικά αυξημένα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι αριθμοί θνησιμότητας για όλες τις αιτίες για όλους, και αυτοί εξακολουθούν να είναι αυξημένοι, κάτι που είναι πολύ ασυνήθιστο όπως σημειώνεται εδώ ..

Ζητήστε από την FAA να διερευνήσει την αύξηση κατά 6 φορές των θανάτων πιλότων

Οι θάνατοι πιλότων στις αεροπορικές εταιρείες Southwest, ήταν κατά μέσο όρο 1 ή 2 το χρόνο. Τώρα πεθαίνουν με ρυθμό περίπου 1 το μήνα.

Ο Mike Gollins προσπάθησε να πάρει υπογραφές σε μια αναφορά προς την FAA για να διερευνήσει αυτούς τους θανάτους, αλλά διαπίστωσε ότι παρόλο που οι άνθρωποι συμφωνούν ότι αυτό είναι σημαντικό να διερευνηθεί, φοβήθηκαν πολύ να υπογράψουν την αναφορά:

Ο Μάικ Γκόλλινς προσπαθεί να συγκεντρώσει υπογραφές. Ο κόσμος συμφωνεί, αλλά φοβάται να υπογράψει.

Ενημέρωση για τα ιατρικά δεδομένα για τα οποία μίλησα

Ελπίζω να έχω κάτι τις επόμενες μέρες. Θέλω να βεβαιωθώ ότι τα δεδομένα είναι αξιόπιστα. Μείνετε συντονισμένοι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό δεν δημοσιεύω νέο περιεχόμενο εδώ και λίγες μέρες.

Περίληψη

Έχουμε ανέκδοτες ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν μεγάλη βλάβη:

  1. Τα νεκρά έμβρυα αυξήθηκαν κατά πάνω από 10 φορές μετά το εμβόλιο.
  2. Οι θάνατοι πιλότων αυξάνονται κατά 6 φορές ή περισσότερο.
  3. Οι νέοι (όπως οι 15χρονοι) που πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή, είναι 100 φορές πάνω από το φυσιολογικό.

Η κυρίαρχη ιατρική κοινότητα θα συνεχίσει να παραμένει σιωπηλή προκειμένου να διατηρήσει τη δουλειά της. Κανένας δεν θα ζητήσει τη διαφάνεια των δεδομένων (εκθέτοντας τα συσχετισμένα αρχεία εμβολίων θανάτου) που θα επέτρεπε την αποκάλυψη της αλήθειας.

Βασικά, η ιατρική κοινότητα πιστεύει ότι πρέπει να κρατήσουμε τα δεδομένα κρυφά και να διατηρηθούν μυστικά από το κοινό, διαφορετικά, θα απολύονταν (ή θα έχαναν την ιατρική τους άδεια).

Επίσης, αν δημοσιοποιούνταν τα δεδομένα, ο κόσμος θα ανακάλυπτε την αλήθεια και θα έχανε την εμπιστοσύνη του στην ιατρική κοινότητα. Αν οι άνθρωποι έχαναν την εμπιστοσύνη στους γιατρούς τους, δεν θα ακολουθούσαν τις συμβουλές τους να κάνουν πια το εμβόλιο. Δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό!

Έτσι λειτουργεί η επιστήμη σήμερα.

Steve Kirsch

Ιδρυτής, Vaccine Safety Research Foundation ( vacsafety.org )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις