Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αντωνία Καλλιμούκου: Είδε στον Yπνο της ότι έκανε σεξ με τον Γιώργο Αυτιά


Αντωνία Καλλιμούκου: Παλαιότερη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έβλεπε στον ύπνο της συνέχεια τον Γιώργο Αυτιά. Όχι, δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα , όπως είπε αστειευόμενη, αλλά μάλλον οικονομικά. Η Αντωνία Καλλιμούκου διηγήθηκε ότι στο όνειρό της έβλεπε να βγάζει τα γυαλιά του Αυτιά και άλλα πολλά, σε ένα καυτό όνειρο.

Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986, η ηλικία της είναι 36 ετών και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου, ενώ έχει και νομικές σπουδές.

Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β’ Σταρ Ελλάς το 2007.

Μετά, την είδαμε στο “Elatte” , καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή “Ελένη”.

Ακόμα, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει γράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Η ίδια, αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα το 2019 εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο.

Αντωνία Καλλιμούκου: Ο μυστικός γάμος

Στις 29/6 του 2021, η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης ενώθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι άλλωστε, διατηρούσε σχέση για 5 χρόνια, πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που τότε είχαμε μοιραστεί αποκλειστικά μαζί σας, η Αντωνία και ο Νίκος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 29 Ιούνιου στις 20:00 η ώρα το απόγευμα, έχοντας δίπλα τους πολύ στενούς φίλους και λίγους συγγενείς.

Δείτε το βίντεο και όσα αποκάλυψε η νεαρή Αντωνία Καλλιμούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις