Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Εκλογές 2023: Μόνο ένα πράγμα έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους συνεργάτες του για τις εκλογές και είναι: «Μην μιλάτε για τις εκλογές»!

 


Με βάση το παραπάνω που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για το πότε θα στηθούν οι κάλπες και οι ημερομηνίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι περισσότερο διαίσθηση παρά πραγματική πληροφορία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στα Τέμπη τόνισε ότι δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό για τις εκλογές απορρίπτοντας από την αρχή οποιαδήποτε πρόθεση είχαν οι συνεργάτες του για εισηγήσεις.

Σημειώνουμε ότι γιο να γίνουν εκλογές στις 9 Απριλίου όπως ήταν να γίνουν πριν συμβούν όλα όσα τραγικά έγιναν η Βουλή θα πρέπει να διαλυθεί μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Αν τελικά δεν συμβεί αυτό οι τρεις ημερομηνίες να ακούγονται είναι 23 Απριλίου, 14 Μαΐου και 21 Μαΐου. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτές οι ημερομηνίες απλά ακούγονται και συνιστούν μαντεψιές παρά πληροφόρηση.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς, για πότε σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει την προκήρυξη των εκλογών, απάντησε: «Το ζήτημα αυτό σε αυτή τη φάση δεν απασχολεί καθόλου τον πρωθυπουργό».

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, θα υπάρξει ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη για τα ζητήματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο κ. Οικονόμου είπε ακόμα ότι στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που επιβάλλονται για θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις