Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου λόγω της συμπόρευσης με Εμφιετζόγλου: Είναι ντροπή – Έχεις αλλάξει 32 κόμματα - Η οργισμένη ανάρτηση στα social media


 Χωρίζουν όπως φαίνεται οι δρόμοι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου, καθώς ο πρώτος αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου στις επερχόμενες εκλογές.

Έτσι, η πολιτευτής σε story που έκανε στο Instagram, σημείωσε ότι διαφωνεί με την παραπάνω απόφαση και εκτόξευσε τα πυρά της κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αναφέροντας ότι εκείνος «πάει εκεί που βρίζει» και πως «έχει αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις».

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομα μου και πως μειοψήφισα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε τίποτα. Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά, εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν από λίγους μήνες κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις, από το μαύρο εύζωνα έως και την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για ακόμη μία φορά δεν εκπλήσει κανέναν. Καλή σας τύχη!».

Επίσης, το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ο μαρασμός και η παρακμή του Έθνους μπορούν και πρέπει να ανακοπούν. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν προσωπικές επιδιώξεις, εγωισμοί και υστεροβουλίες, ούτε επιτρέπεται “πατριωτικά” κόμματα να εξυπηρετούν την στόχευση της κυβέρνησης, που είναι να υπάρξουν πολλά εκτός βουλής κόμματα, τα ποσοστά των οποίων ρίχνουν τον πήχυ της αυτοδυναμίας για το πρώτο κόμμα. Στόχος στην πολιτική είναι μόνον ένας: Η ισχυρή παρουσία στη βουλή και ο αγώνας μέσα από την θεσμική εκπροσώπηση. Όλες και όλοι τιθέμεθα προ των ευθυνών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις