Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Πάει και ο 37χρονος Ιταλός πρωταθλητής Claudio Rais! Πήδηξε απο την γέφυρα επειδή έκανε 3 με οφέλη και καταστράφηκε η υγεία του


 Πάει και ο 37χρονος Ιταλός πρωταθλητής Claudio Rais! Πήδηξε απο την γέφυρα επειδή έκανε 3 με οφέλη και καταστράφηκε η υγεία του

ΤΡΑΓΙΚΟ: 37χρονος Ιταλός κολυμβητής φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας λόγω αντίδρασης στο εμβόλιο COVID

Ο Claudio Rais, personal trainer, πρωταθλητής κολύμβησης και ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα, πέθανε σε ηλικία 37 ετών.

Ο κ. Rais φέρεται να αυτοκτόνησε πηδώντας από τη γέφυρα Rosello, την υψηλότερη και πιο σημαντική γέφυρα στην πόλη Sassari στην Ιταλία, σύμφωνα με το Swim for Life Magazine.

Ο Rais πάλευε με την υγεία του αφού υπέστη μια ανεπιθύμητη αντίδραση μετά την τρίτη δόση του εμβολίου για τον COVID στις 10 Φεβρουαρίου 2022, μια δόση Moderna μετά τα δύο πρώτα Pfizers, ανέφερε το Alghero Live.

Η σελίδα του Claudio στο Facebook ήταν γεμάτη με ενθουσιώδεις και ενθαρρυντικές αναρτήσεις σχετικά με το πάθος του να προπονεί άλλους και να κολυμπάει μέχρι που άρχισε να αντιμετωπίζει αρνητικές παρενέργειες από το εμβόλιο για τον COVID.

Στις 30 Ιουλίου 2022, ο Claudio έγραψε στη σελίδα του στο Facebook για το πρόβλημα υγείας του.

«Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και το ενδιαφέρον σας προς εμένα αυτές τις δύσκολες μέρες. Είχα τόσες πολλές κλήσεις και μηνύματα και ειλικρινά το εκτιμούσα πολύ. Δυστυχώς, δεν είναι όλα στο χέρι μας. Μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσμενείς και δυστυχώς, εντελώς απροσδόκητες καταστάσεις. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το ότι δεν ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει και ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης το λιγότερο σίγουρα δεν βοηθάει να καθησυχάσετε τους ανθρώπους. Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που έχουμε στη ζωή, δεν το ανακάλυψα σήμερα, αλλά θα είναι και θα είναι πάντα το πρωτοσέλιδο των επόμενων ημερών μου. Από την άλλη, η ελπίδα και η θέληση να ζήσω πλήρως και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, ελπίζω ότι θα μου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσω το μονοπάτι σε αυτήν την εχθρική στιγμή…»

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, ο Claudio έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση που περιγράφει τη δοκιμασία του σχετικά με τις αντιδράσεις του εμβολίου COVID-19.

[Μετάφραση] Αλλά πώς επιτρέπετε ακόμα στον εαυτό σας…; … είσαι πραγματικά τόσο αλαζονικός που πιστεύεις σοβαρά ότι ένα άτομο που έχει αφιερώσει όλο τον εαυτό του στον αθλητισμό, τη σωματική δραστηριότητα και την ευημερία του εαυτού του και των άλλων… μπορεί να σταματήσει τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη και να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για επισκέψεις κάθε είδους επειδή ονειρεύεται να είναι αδιαθεσία; Έπαθα ζημιά από μια αντίδραση που μαζί με τις επιπτώσεις του COVID δημιούργησε πολύ σοβαρές νευρολογικές και φυσιολογικές βλάβες που κυριολεκτικά με εμποδίζει να ζήσω μια φυσιολογική και με σεβασμό ζωή.

thegatewaypundit

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις