Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Νέα Ιωνία: Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου υδραυλικού [βίντεο]


Νέα Ιωνία: Ανατροπή στα κίνητρα του εγκλήματος καθώς φαίνεται ότι οι βολές σε βάρος του θύματος ήταν στοχευμένες.

Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, στις 21 Φεβρουαρίου. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο αρχηγός της συμμορίας είχε προσωπικές διαφορές με τον αδερφό του θύματος. Σε μία τελευταία εξέλιξη στην εν λόγω υπόθεση οι Αστυνομικοί βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε πει στην αρχή ότι δεν έχει υλικό, ότι οι κάμερες είναι “τυφλές”, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί τελικά δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.


Τι αφορούν τα εντάλματα

Τα έξι από τα επτά εντάλματα αφορούν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», ενώ το έβδομο ένταλμα αφορά έναν ένοπλο που ήταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο εν λόγω αιματηρό επεισόδιο. Οι δράστες εικάζεται ότι το έχουν σκάσει για την Αλβανία και αναμένεται να κινηθεί διεθνές ένταλμα.

Το χρονικό της δολοφονίας του 39χρονου

Το θύμα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με έναν άνδρα, γνωστό στις Αρχές για τη δράση του σε συμμορία, όταν μπήκαν στην καφετέρια άλλα έξι άτομα, τα οποία ανήκαν σε αντίπαλη συμμορία.

Ο άνδρας τους ακολούθησε στην αίθουσα vip του καταστήματος και μετά από καυγά, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις