Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

 Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Την είδηση μετέδωσε το Foxbet, όπου ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος εργαζόταν ως αρχισυντάκτης τα τελευταία χρόνια. Προηγουμένως, ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης είχε

εργαστεί σε σειρά αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

«Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη. Σε  ηλικία μόλις 40 ετών, ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντάς σε όλους μας ένα τεράστιο κενό», σημειώνει το Foxbet.

«Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας. Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…», επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις