Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

AX TI EXOYN KANEI TA ΜΠΟΛΙΑ.... Τέλος η σεζόν για τον Ανδρέα Τσουμάνη που διαγνώσθηκε με μυοκαρδίτιδα


 Στο πλευρό του Ανδρέα Τσουμάνη, πρώην παίκτη των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, στέκεται η Ελευθερούπολη, η οποία ενημέρωσε ότι ο 21χρονος φόργουορντ διαγνώσθηκε με μυοκαρδίτιδα.

Με την φράση "Είμαστε όλοι Ανδρέας Τσουμάνης", η Ελευθερούπολη ενημέρωσε την Τετάρτη (22/3) ότι ο 21χρονος ύψους 2μ.03 φόργουορντ διαγνώσθηκε με μυοκαρδίτιδα με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Elite League.

"Στα πρόσωπα όλης της ομάδας μας υπάρχει ζωγραφισμένη μία χαρμολύπη. Η λύπη είναι για το γεγονός ότι ο αθλητής μας διαγνώσθηκε με μυοκαρδίτιδα και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η χαρά είναι επειδή το καταλάβαμε νωρίς για να αποφύγει τα χειρότερα. Με την κατάλληλη θεραπεία, τον περιμένουμε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Η υγεία των αθλητών μας είναι το παν στην Ελευθερούπολη και αυτά τα γεγονότα ξεπερνούν τον αθλητισμό. Ανδρέα ευχόμαστε σιδερένιος και με το καλό να επιστρέψεις" αναφέρει η ενημέρωση της Ελευθερούπολης.

Ο πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού είχε φέτος 5.4 πόντους και 3.6 ριμπάουντ ανά 12.3 λεπτά συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις