Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σάρον Στόουν: Έχασε την επιμέλεια του γιου της λόγω της ταινίας «Bασικό Evστικτο»


 Σάρον Στόουν: Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η ταλαντούχα ηθοποιός Σάρον Στόουν σε συνέντευξή της στο podcast «Table for Two with Bruce Bozzi» εξηγώντας πώς επηρέασε την προσωπική της ζωή ο πρωταγωνιστικός  της ρόλος στην  ταινία «Βασικό Ένστικτο».

Η Σάρον Στόουν, σε μία εκ βαθέων συζήτηση στο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi», μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της ως μητέρα ο ρόλος της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε χαρακτηριστικά η σταρ του Χόλυγουντ και συνέχισε: «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το μικρό μου αγοράκι “ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;”. Ήταν μία μορφή κακοποίησης από το σύστημα επειδή έκανα αυτήν την ταινία. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν σχεδόν γυμνοί στην τηλεόραση και εγώ έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου γιατί εσείς ίσως είδατε ένα δέκατο έκτο του δευτερολέπτου πιθανού γυμνού από εμένα».

Η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, σημείωσε ότι «κατέληξα σε κλινική με ταχυπαλμία. Είχε ραγίσει η καρδιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις