Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

«Bόμβες» Mccullough για τους «ξαφνικούς θανάτους» META το Eμβόλιο


 Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο έγκριτός και πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρεται στους ξαφνικούς θανάτους, λέγοντας τα εξής:

«Όταν νέοι άνθρωποι υφίσταντο καρδιακή ανακοπή, η αιτία, πριν τον covid, ήταν γνωστή.

Αποδείχθηκε ότι οφειλόταν σε υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια (δηλαδή σε μια πάχυνση της καρδιάς) ή σε μη φυσιολογικές στεφανιαίες αρτηρίες ή σ’ ένα μη φυσιολογικό ηλεκτρικό μοτίβο που βλέπουμε στο καρδιογράφημα και στην ηλεκτροφυσιολογική μελέτη και είναι γνωστό.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό τώρα στην εποχή των εμβολιασμών είναι ότι υπάρχουν αιφνίδιοι θάνατοι χωρίς καμία εξήγηση….

Δεν υπάρχουν γιατροί που να λένε: ”Μην ανησυχείτε. Έχουμε ανακαλύψει τι φταίει. Είναι υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, για παράδειγμα, ή Σύνδρομο μακρού QT ή σύνδρομο Brugada.” Αυτά είναι πολύ καλά μελετημένα σύνδρομα. Ασφαλώς συμβαίνουν και αποτελούν το ποσοστό βάσει του ιστορικού.

Αλλά δεν πρέπει ποτέ να δεχθούμε για κάποιον που έχει κάνει το εμβόλιο και πέθανε, ο θάνατός του να δηλωθεί ως αγνώστου αιτιολογίας.

Στην Αυστραλία για τους περισσότερους ανθρώπους, το εμβόλιο προηγήθηκε. Έκαναν το εμβόλιο κι επειδή δεν ήταν αποτελεσματικό, στην συνέχεια κόλλησαν covid επιπλέον, οπότε είχαν πολλαπλές εκθέσεις στην πρωτεΐνη-ακίδα του SARS-coV-2. Γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο εκθέτει το σώμα σε πολύ περισσότερη πρωτεΐνη-ακίδα απ’ ό,τι η νόσος από covid!!!».

el.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις