Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

«Ποιος κατασκευάζει αυτά τα εμβόλια;;;» – BINTEO «BOMBA» ανατρέπει τα δεδομένα…


 Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Το στέλεχος Έρευνας & Ανάπτυξης ιατρικών συσκευών Sasha Latypova αναφέρθηκε σε μια διάλεξη στα συμβόλαια που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή και τη διανομή του εμβολίου mRNA του COVID-19.

Η Sasha Latypova είναι επιχειρηματίας με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Dartmouth. Οι τοποθετήσεις της χαρακτηρίζονται ως HOAX από συστημικούς ελεγκτές ειδήσεων, την ώρα που κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Ποιος πραγματικά κατασκευάζει αυτές τις ενέσεις;», επιβεβαιώνοντας προσφάτως τον Κένεντι που διατείνεται πως τα εμβόλια δεν ανήκουν στις εμβολιαστικές εταιρείες αλλά αποτελούν πρότζεκτ του αμερικανικού Πενταγώνου.

Δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Το ερώτημά μου είναι: ποιος παρασκευάζει στην πραγματικότητα αυτές τις ενέσεις; Λοιπόν, και πάλι στην ίδια παρουσίαση, η ”Επιχείρηση με ταχύτητα φωτός (OWS)” και η BARDA καυχιόνταν για το χαρτοφυλάκιό τους που αφορούσε στην παρασκευή εμβολίων.

Και μπορείτε να δείτε πως στην δεξιά πλευρά το αποκαλούν ”Προσπάθειες υποστήριξης των εμβολίων”. Όλες αυτές (οι εταιρείες) είναι αναγνωρισμένοι εργολάβοι του Υπουργείου Άμυνας!!!!».

Εννοεί η Sasha Latypova πως το εμβόλιο είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;;;; Αυτό ισχυρίζεται;;;

Δείτε το βίντεο:


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις