Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Καθυστερεί η ανακοίνωση για τον Χρόνο διεξαγωγής των εκλογών – Πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις


 Καθώς η κυβέρνηση εστιάζει στη στρατηγική ανάταξης του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως απόλυτη προτεραιότητα, οι αποφάσεις για τις εκλογές, φαίνεται ότι θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει ξεκάθαρο στίγμα ως προς τις νέες προτεραιότητες της κυβέρνησης, και τα μέτρα για την ανακούφιση των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει το ενδεχόμενο να κάνει ο πρωθυπουργός έστω και μία έμμεση αναφορά στο θέμα των επικείμενων πολιτικών εξελίξεων. Κυβερνητικά στελέχη προς το παρόν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δήλωση προθέσεων για τον χρόνο των εκλογών θα πρέπει να αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα. Τα σενάρια που μεταθέτουν τις εκλογές στον Μάιο, παραμένουν στο τραπέζι. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι ανακοινώσεις για το μέχρι πότε θα είναι η Βουλή ανοιχτή και κατά συνέπεια για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις