Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που κόπηκε το σχοινί bungee jumping τουρίστα, εν ώρα άλματος και έπεσε στο νερό


Την τρομακτική στιγμή που κόβεται το σκοινί του bungee jumping ενός τουρίστα στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια ενός άλματος, κατέγραψαν οι κάμερες των αυτοπτών μαρτύρων.

Ο Μάικ, ένας τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ, ευτυχώς έπεσε μέσα στο νερό και ανασύρθηκε σώος αφότου το ελαστικό σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος έσπασε κατά τη διάρκειας μιας βουτιάς στην Πατάγια της Ταϊλάνδης τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, υπέστη τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο στήθος και στους πνεύμονές του και μεταφέρθηκε σε σε κοντινό νοσοκομείο.

Ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο με έδρα το Χονγκ Κονγκ ισχυρίστηκε πως το πάρκο δραστηριοτήτων αποζημίωσε τον Μάικ μόνο για το κόστος της εμπειρίας bungee jumping και για το κόστος της υπηρεσίας επειγόντων εξωτερικών ιατρείων.

To σοκαριστικό βίντεο – Κόπηκε το σχοινί την ώρα που έκανε bungee jumping

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Μάικ κάνει το bungee jumping με τα χέρια του τεντωμένα. Καθώς κάνει την πτώση, το χαλαρό σκοινί περιστρέφεται πριν σπάσει. Ο Μάικ ευτυχώς πέφτει από ύψος αρκετών μέτρων μέσα στο νερό.

Οι φωτογραφίες μετά το περιστατικό δείχνουν τον Μάικ να κουτσαίνει και να δέχεται τη βοήθεια των παρευρισκομένων.

Σε άλλες φωτογραφίες, ο τουρίστας δείχνει την μελανιά που έχει προκληθεί στη μασχάλη του, ένα από τα πρώτα μέρη του σώματός του που ήρθαν σε επαφή με το νερό..

Όσον αφορά για τα έξοδα, το πάρκο του επέστρεψε τα χρήματα που είχε δώσει για το bungee jumping (περίπου 60 ευρώ) καθώς και επιπλέον 200 ευρώ για τα ιατρικά έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις