Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Σοκ! Νεκρό στο κελί του το πρώην αφεντικό των Dreamboys – Επιτέθηκε με τσεκούρι στην κοπέλα του όταν την είδε να φιλιέται με αστέρι του TOWIE


 Dreamboys: Το πρώην αφεντικό των Dreamboys βρέθηκε νεκρό στο κελί του στις 13/3 καθώς φυλακίστηκε επειδή προσπάθησε να σκοτώσει το μοντέλο σύντροφό του με τσεκούρι ορμώμενος από ζήλεια όταν την είδε να φιλιέται με τον αστέρι του TOWIE, Kirk Norcross.

Dreamboys: Το χρονικό της απόπειρας δολοφονίας

Συγκεκριμένα ο 42χρονος Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk, κρίθηκε ένοχος για την απόπειρα δολοφονίας της  Άλεξ Άλαμ πέρυσι, αφού είδε τον αστέρα του TOWIE, Κερκ Νόρκρος να της δίνει ένα φιλί φεύγοντας από το σπίτι τους στο Stock, Essex.

Το δικαστήριο έλαβε στα υπόψιν πώς η Alam είχε τηλεφωνήσει τρομαγμένη στον Norcross παρακαλώντας τον να έρθει να σώσει τα παιδιά της, καθώς φοβόταν για τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η οποία την έκανε να χρειαστεί περισσότερα από 100 ράμματα.

Dreamboys: Ο θάνατος του Ντέιβιντ Ρίτσαρντς στην φυλακή

Το άψυχο σώμα του Ρίτσαρντς εντοπίσθηκε εχθές (13/3) στη φυλακή Lowdham Grange στο Nottinghamshire.

Από εχθές η ανδρική πτέρυγα κατηγορίας Β, έκλεισε προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα.

Να σημειωθεί πως ο Ρίτσαρντς είχε εννέα χρόνια σχέση με την Alam και έχτισε ένα πολυτελές σπίτι με στάβλους για να ζήσουν από κοινού ενώ το σπίτι ήταν γραμμένο και στα δύο ονόματα.

Όπως είπε ένας μάρτυρας στη Sun o πρώην μποξέρ ήταν χειριστικός απέναντι στη σύντροφό του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Μάλιστα η ίδια τον είχε επανελεγμένα καταγγείλει στην αστυνομία, πριν τον διώξει από το σπίτι τους ενώ υπήρξαν και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην την πλησιάζει.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση στην αστυνομία, ο Ρίτσαρντς περίμενε έξω από το σπίτι τους για πέντε ώρες, πριν δει τον 34χρονο Κερκ να αποχωρεί από το εσωτερικό της οικίας, δίνοντας στην Άλαμ ένα «φιλί για καληνύχτα» καθώς έφευγε.

Λίγο αργότερα επιτέθηκε στην σύντροφό του χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα τσεκούρι ενώ φώναζε το όνομα του αστέρα του TOWIE, Kirk Norcross.

Στη συνέχεια επιχείρησε να στραγγαλίσει το πρώην μοντέλο και συνέχισε να τη χτυπά με το τσεκούρι.

Το μοντέλο είπε: «Κάθε φορά που ούρλιαζα ή παρακαλούσα να σταματήσει, ο Ρίτσαρντς θύμωνε όλο και περισσότερο. Συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην ζούσα. Ήξερα ότι θα με έκανε κομμάτια, και μετά θα έπραττε το ίδιο και στα παιδιά».

Ο Ρίτσαρντς έδεσε την Άλαμ χρησιμοποιώντας καλώδιο και στη συνέχεια την έσυρε από τα μαλλιά.

Ενώ ο Ρίτσαρντς την άφησε δεμένη για να κάνει ένα τηλεφώνημα, η Άλαμ μπόρεσε να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο ενώ κατάφερε στη συνέχεια να τον κλειδώσει έξω από το σπίτι, πριν αναζητήσει καταφύγιο σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού όπου κάλεσε την αστυνομία και μετά τον Νόρκρος.

«Η Alam ήταν αιμόφυρτη. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο -Ήταν σαν να έβλεπα ταινία τρόμου» είπε ο μάρτυρας

Η Alam παρακάλεσε τότε τον Norcross να έρθει το ταχύτερο δυνατόν για να σώσει τα παιδιά της.

Το μοντέλο ήταν στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες μετά την επίθεση και χρειάστηκε περισσότερα από 100 ράμματα.

Το δικαστήριο του Chelmsford Crown άκουσε από την εισαγγελία ότι ο Ρίτσαρντς μετά την αποτρόπαια και βίαιη συμπεριφορά του τράπηκε σε φυγή οδηγώντας με ταχύτητα άνω των 90 μιλίων την ώρα προτού σταματήσει και συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο εισαγγελέας Γουίλιαμ Κάρτερ είπε στο δικαστήριο πως ο Ρίτσαρντς ήταν «ένας άνθρωπος που σκόπευε να σκοτώσει».

Ο Ρίτσαρντς αρνήθηκε την απόπειρα δολοφονίας και είπε ότι δεν είχε ποτέ τσεκούρι στην κατοχή του. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του στην μαραθώνια δίκη διάρκειας μιας εβδομάδος και το δικαστήριο  μέσα σε 4 ώρες έβγαλε την ετυμηγορία του κρίνοντάς τον ένοχο. Να σημειωθεί, επίσης, πως είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα και την εντολή να μην παρενοχλεί την πρώην σύντροφό του.

Ο Ρίτσαρντς ανέφερε πως όταν ο ίδιος εργαζόταν ως στρίπερ, η αυτοπεποίθησή του  έπεσε το ναδίρ όταν έπεσαν τα μαλλιά του, ενώ το 2014 προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών.

Η φυλακή επιβεβαίωσε τον θάνατο του Ρίτσαρντς

Εκπρόσωπος του HMP Lowdham Grange ανέφερε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας κρατούμενος πέθανε στο HMP Lowdham Grange στις 13 Μαρτίου 2023. Οι πλησιέστεροι συγγενείς έχουν ενημερωθεί και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του.

Όπως συμβαίνει με όλους τους θανάτους εντός των φυλακών, θα διεξαχθεί έρευνα από τον ανεξάρτητο Συνήγορο του Πολίτη και ως εκ τούτου στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο για την εν λόγω υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις