Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Eκδόθηκε Eνταλμα σύλληψης του Μπιλ Γκέιτς

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ... Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!


 Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Μπιλ Γκέιτς στις Φιλιππίνες για «Προμελετημένη δολοφονία» που συνδέεται με την κυκλοφορία εμβολίων.. Ένα δικαστήριο των Φιλιππίνων εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Γκέιτς, στο πλαίσιο έρευνας για την ανάπτυξη εμβολιασμού για τον Covid-19 στην επικράτεια.

Οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν εκτοξευθεί στον απόηχο του εμβολιασμού στις Φιλιππίνες, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να πεθαίνουν άσκοπα και πολλούς άλλους να τραυματίζονται και να ακρωτηριάζονται, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο δικαστής είπε ότι ο Γκέιτς, ως ιδρυτής του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, «καταζητείται σε σχέση με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, αριθμός που δεν μπορεί να υπολογιστεί προς το παρόν και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί εκθετικά με την πάροδο του χρόνου».

Οι Φιλιππίνες είχαν ήδη απαγορεύσει στον Γκέιτς την είσοδο στη χώρα το 2016 και ζήτησαν από την Ιντερπόλ να διαβιβάσει το ένταλμα σύλληψης ως «κόκκινη ειδοποίηση» σε άλλες αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, αίτημα που μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιηθεί.

Το Δικαστήριο Αποτρόπαιων Εγκλημάτων στη Μανίλα εξέδωσε το διάταγμα για τη σύλληψη του Γκέιτς βάσει του άρθρου 248 του αναθεωρημένου ποινικού κώδικα (RPC), το οποίο επισύρει ελάχιστη φυλάκιση 20 ετών και μίας ημέρας.

Η είδηση ​​έγινε αμέσως αντιληπτή με μια επιταγή που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Gates, η οποία αποτρέπει τα μέσα ενημέρωσης των σχετικών δικαιοδοσιών να αναφέρουν το ένταλμα σύλληψης ή την ύπαρξη του εντάλματος μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση.

Οι Φιλιππίνες έχουν ιστορικό δικαστικών αγωγών κατά διεθνών οργανισμών που ωθούν τα εμβόλια στην επικράτεια.

Το 1995, οι Φιλιππίνες κατηγόρησαν την υπηρεσία του ΟΗΕ UNICEF ότι διεξήγαγε μυστική εκστρατεία στείρωσης στην περιοχή. Η πολιτεία κέρδισε δικαστική απόφαση για τη διακοπή ενός προγράμματος της UNICEF κατά του τετάνου που χρησιμοποιούσε εμβόλιο κατά του τετάνου κρυφά με ένα φάρμακο για την άμβλωση. Εμβόλια κατά της hCG είχαν επίσης βρεθεί σε τουλάχιστον τέσσερις άλλες χώρες.

Ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος Γκέιτς αρνήθηκε να σχολιάσει το ένταλμα σύλληψης την Πέμπτη, μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο: «Πρόκειται για μια παρεξήγηση που θα έχουμε εξαλείψει».

Φωτογραφία από Andrei Ciomîrtan από το Pixabay

lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις