Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ολική ανατροπή. Hταν και ο μοιραίος Σταθμάρχης μέλος κυκλώματος λαθραίων μεταφορών μέσω ΟΣΕ; Υπήρχαν δύο Eμπορικές αμαξοστοιχίας 63503;


 Γιατί βολεύει όλους το αφήγημα του ανθρώπινου λάθους και των “εγκληματικών” παραλείψεων;

Οι εξελίξεις στην τραγική υπόθεση των Τεμπών “θα σας πάρει το μυαλό” Η μαφία των λαθραίων μεταφορών μέσω ΟΣΕ φαίνεται να είναι … πάνω από το κράτος. Όταν όλοι κρύβουμε σε δημόσια θέα τη δράση του μεγαλύτερου – διακρατικού πλέον – κυκλώματος λαθραίων μεταφορών μέσω ΟΣΕ που υπήρξε ποτέ , τότε λυπούμαστε , δεν υπάρχει ελπίδα μέσω εσάς .

Λυπούμαστε βαθύτατα και πονάει η ψυχή μας διότι , τόσα νέα παιδιά , τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα στο βωμό της παραοικονομίας και του παράνομου κέρδους , για ένα τέτοιο κύκλωμα που κατάφερε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ να διαβρώσει τόσο πολύ, όλο το πλέγμα των υπηρεσιών που φαντάζεστε και που τώρα , και για άλλη μια φορά , πρέπει να μην ενοχληθεί .

Ένα κύκλωμα , σήμα κατατεθέν της σημερινής Ελλάδας ,για το οποίο κανείς από εσάς δεν τολμάει να μιλήσει με το πρόσχημα ( στην καλύτερη ) πως δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις

Για εμάς όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..και σε λίγο , και για τη δικαιοσύνη .

Όσοι μας παρακολουθείτε τόσα χρόνια μέσα από τα ηρωικά sites που ενίοτε “ανεβάζουν” τα πεπραγμένα μας , ξέρετε ότι στην τελική , ό,τι αναλαμβάνουμε το πάμε μέχρι τέλους , για έναν απλό λόγο. Έχουμε ορκιστεί να κάνουμε , ΑΥΤΟ που θα θέλατε . Γι αυτό άλλωστε είμαστε οι γνωστοί ανώνυμοι. ..για να γίνουμε ο καθένας από εσάς .

Στείλτε μας ό,τι σχετικό γνωρίζετε στο email omada.h.pol.temph@gmail.com , ή καταθέστε το στην πλησιέστερη Εισαγγελική Αρχή. Θέλουμε ¨λίγο ακόμα¨ για να τους δέσουμε … για την ψυχή αυτών που χάθηκαν εκεί , για να μην ξανασυμβεί.

Υγ Κάποιος να ξυπνήσει την ΕΥΠ και να δρομολογήσει τη λειτουργία Αστυνομίας Σιδηροδρόμων ως εξαιρετική Αστυνομική Αρχή.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ


makeleio.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις