Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

H αστυνομία διέλυσε την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών (VIDEO) - «Έπνιξαν» τους πολίτες μέσα σε τόνους χημικών με την συνδρομή των «γνωστών-αγνώστων» παρακρατικών κουκουλοφόρων (φωτό)


 Σε καταστολή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας με την βοήθεια με την γνωστή συνδρομή παρακρατικών κουκουλοφόρων.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι στέκονταν δίπλα και πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η «φωνή του λαού» που είναι «οργή του Θεού» τρόμαξε τους κυβερνώντες και έπρεπε να αναζητηθεί μία αφορμή για να διαλυθεί.

Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών με τα οποία φυσικά διέλυσαν την πολυπληθή συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων ανθρώπων.

Τα επεισόδια αρχικά ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν και στην πάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά από τη Βουλή.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι άρχισαν να κατευθύνονται προς την πλατεία Ομονοίας μέσω της Πανεπιστημίου συνεχίζοντας να πετάνε πέτρες, μάρμαρα και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν, παράλληλα, φωτιές σε κάδους.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν αφού είχε περάσει ειρηνικά από το Σύνταγμα το μεγαλύτερο τμήμα της συγκέντρωσης για την φονική σύγκρουση των τρένων τα Τέμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις